SAMO ZA NAJBRŽE: Evo kako možete do preostalih ulaznica za utakmicu Srbija - Velika Britanija, koja odlučuje idu li "orlovi" na Mundobasket

Novosti online

25. 02. 2023. u 17:56 >> 18:10

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije nije uspela da u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo izbori plasman na ovogodišnji Mundobasket, pa će odluka o tome pasti u ponedeljak. Oni koji bi da bodre "orlove" u meču odluke, a nemaju ulaznice, još uvek mogu da dođu do njih.

САМО ЗА НАЈБРЖЕ: Ево како можете до преосталих улазница за утакмицу Србија - Велика Британија,  која одлучује иду ли орлови на Мундобаскет

FOTO: FIBA.Basketball

Podsetimo, Srbija je u drami izgubila od Grčke u gostima posle čega je postalo jasno da će o svemu odlučivati završna runda ovog kvalifikacionog ciklusa.

Poslednju priliku da izbori plasman na ovogodišnje Svetsko prvenstvo košarkaška reprezentacija Srbije ima u ponedeljak, kada će od 20 časova igrati protiv Velike Britanije u Beogradu.

Kako je saopštio Košarkaški savez Srbije, karata za taj meč u Beogradskoj areni još ima, ali svega nekoliko stotina, pa ko želi da ih nabavi, trebalo bi što pre to da učini, i to klikom na link https://tickets.rs/event/fiba_kvalifikacije_za_sp_2023_srbija_velika_britanija_5329

Podsetimo, postoji i druga mogućnost da "orlovi" odu na šampionat planete u košarci, odnosno da se plasiraju na Mundobasket i pored poraza od Velike Britanije, a o tom načinu "Novosti" su vam već ranije tokom dana pisale.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)