ABA LIGA DONELA "TRILER": Pogledajte potpuno ludu završnicu meča Borac Čačak - Cibona (VIDEO)

Novosti online

08. 02. 2023. u 15:46

TREBA odati priznanje Borcu koji je protiv Cibone odigrao meč sa svega sedam igrača u sastavu. Zagrepčani su ikoristili dužinu klupe i došli do pobede sa 83:84 (27:21, 16:17, 15:23, 25:23).

АБА ЛИГА ДОНЕЛА ТРИЛЕР: Погледајте потпуно луду завршницу меча Борац Чачак - Цибона (ВИДЕО)

FOTO: ABA liga/KK Borac/Duško Radišić

Meč na jugu Srbije obeležen je jednom od najluđih završnica neke utakmice u istoriji ABA lige. Prvo je Miloš Glišić, nekadašnja nada Partizanove škole košarke doneo Čačanima trojkom iz ugla poen prednosti.

Velika radost domaći navijača, usledio je i tajm-aut koji je zatražio trener cibosa. Tim iz hrvatske prestonice imao je dve sekunde i posed lopte da napravi čudu i uspeli su u tome.

Sven Smajlagić je šuturao sa polu-distance uz zvuk sirene i pogodio, za totalni šok u Čačku. Pogledajte kako je to sve izgledalo:

Najefikasniji kod pobednika bio je Borna Kapusta koji je upisao 22 poena i 11 asistencija, pratio ga je Aleksandar Aranitović sa 14. Na drugoj strani najbolji je bio Hanter Hejl sa 29, dok je Diante Bodlvin brojao do 24.

Borac sada ima učinak 4-14, a Cibona 7-11.

 

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna