NOVI ŠOU TRENERA CRVENE ZVEZDE Duško Ivanović: Da može da se igra, a da se ne trenira...

Novosti online

05. 02. 2023. u 18:37

CRVENA zvezda, za razliku od aktuelne crne serije u Evroligi, nema problema u ABA ligi, što je dokazala i protiv Igokee, a potom je usledilo zanimljivo obraćanje njenog trenera, Duška Ivanovića.

НОВИ ШОУ ТРЕНЕРА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ Душко Ивановић: Да може да се игра, а да се не тренира...

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, kada je o elitnom takmičenju reč, Crvena zvezda je krajem prošle sedmice izgubila od Partizana u neizvesnom meču, zatim je deklasirana od Virtusa, da bi u četvrtak uveče Zvezda  u interesantnom duelu izgubila u Milanu. Ali, u regionalnoj ligi ređa uspehe.

Zvezda je deklasirala Igokeu, posle čega je Ivanović na konferenciji za štampu najpre rekao:

- Mislim da smo počeli u prvom poluvremenu vrlo koncentrisano i u odbrani i i napadu, izgradili prednost, a posle tih 20 minuta pokušavali smo nešto... Da neki igrači igraju malo više nego inače, ali, dobro. Okej, dobili smo. Uradili smo šta smo trebali da uradimo - započeo je Zvezdin strateg.

Na temu dobrog šuta sa distance, za razliku od nastupa u Italiji, Ivanović je imao jednostavno objašnjenje:

- Odbrana koja se igra na utakmicama Evrolige nije isto što i odbrana na utakmicama ABA lige. Naš sistem napada je uvek isti, sve zavisi ko ima mogućnost da poentira, ništa mi nismo drugačije igrali od drugih utakmica.

Hasan Martin je dugo van stroja, a o njemu je trener crveno-belih ovako govorio pred kraj konferencije za štampu:

- On je fizički dobro. Dakle, što se tiče povrede, on je dosta dobro. Međutim, on je dva meseca bez igre, bez ritma, tako da... Fizički je dobar, ali što se tiče igre, trebaće mu vremena. Počeo je malo s nama da trenira. Ali, trebaće mu vremena, isto kao i za Nikolu (Ivanovića), što je evidentno. Da može da se igra, a da se ne trenira, pa niko ne bi trenirao! Što bi trenirali ovi momci? Odmaraš, dođeš, igraš i super! Ali, ne može. Mora da se trenira da bi se igralo dobro - naglasio je šef stručnog štaba aktuelnog šampiona.

Upitan u kakvom psihičkom stanju je ekipa, imajući u vidu seriju evroligaških poraza, kratko je odgovorio:

- Mi smo odlično i fizički i psihički. Jedini problem je bila ta utakmica protiv Virtusa kada stvarno nismo ličili na sebe. Ovo drugo je stvarno stvarno okej - zaključio je Duško Ivanović.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega