VAŠINGTON IMA NOVOG LIDERA: Fantastična partija Denija Avdije, Boban Marjanović zaigrao za Hjuston

Novosti online

05. 02. 2023. u 08:26

Konačno se i Deniju Avdiji otvorilo mesto u timu, te tako pruža sjajne partije u dresu Vizardsa.

ВАШИНГТОН ИМА НОВОГ ЛИДЕРА: Фантастична партија Денија Авдије, Бобан Марјановић заиграо за Хјустон

FOTO: EPA

Bez Durenta i Irvinga Bruklin je uspeo da odnese veliku pobedu u okršaju poritv Vašington Vizardsa (125:123), a u poraženom timu odličnu partiju je pružio sin nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde Zufera Avdije, Deni Avdija.

On je u porazu svog tima ubacio 23 poena, upisao šest skokova i tri asistencije. Jedini efikasniji od Avdije u Vašingtonu bio je Kristaps Porzingis koji je upisao 38 poena.

Bruklin je na krilima mladog bek šutera Kameruna Tomasa upisao pobedu, buduća zvezda Netsa ubacila je 44 poena i to za samo 27. minuta provedenih u igri.

Boban Marjanović je dobio šansu za Hjuston Roketse, oni su izgubili od Oklahome 153:121, a srpski centar je za pet minuta provedenih u igri upisao dva poena i jedan skok.

Čikago je nastavio svoju borbu za ulazak u plejof pobedom nad Portlandom 129:121, a crnogorski centar Nikola Vučević je upisao dabl-dabl sa 23 poena i 11 skokova.

U sudaru hrvatskih NBA igrača Detroit Pistonsi su izgubili od Finiks Sansa, ali je Bojan Bogdanović bio bolji od Darija Šarića, iskusni lider Detroita ubacio je 23 poena dok je Šarić imao 6.

BONUS VIDEO: Crvena zvezda i Vojvodina - Siniši Mihajloviću u čast

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024