BURA NA NBA MARKETU: Lejkersi flertuju sa Bogdanom

V. P.

04. 02. 2023. u 15:02

MRTVO more na NBA tržištu uzburkala je informacija da je Kajri Irving tražio od Bruklina "trejd" pre isteka roka za prelaske igrača 9. februara. Odmah se podigla bura, koja je izbacila još neka imena, između ostalih i našeg asa u timu Atlante Bogdana Bogdanovića.

БУРА НА НБА МАРКЕТУ: Лејкерси флертују са Богданом

Foto: AP

Iz jednih izvora izviru nagađanja da su za srpskog beka zainteresovani Lejkersi, iz drugih da čuvena franšiza iz Los Anđelesa razmatra i mogućnost da angažuje Hrvata Bojana Bogdanovića iz Detroita. Takođe sa Zapada, ali iz Teksasa, dopiru glasine da su za Bogdana zainteresovani i Dalas Meveriksi, koji žele da okruže Luku Dončića kvalitetnijim igračima.

U tom kovitlacu informacija okreće se nekoliko imena, glavna dilema je da li će Bruklin dobiti adekvatnu kompenzaciju za Irvinga. U igri su Lejkersi, koji bi rado ponudili ugovor Rasela Vestbruka, ali je pitanje da li bi Netsi to rado prihvatili. I Dalas želi problematičnog Irvinga, samo nema šta da ponudi zauzvrat.

Možda su te glasine odvukle Bogdanoviću pažnju sa parketa. Protekle noći ostvario je skroman učinak od osam poena u pobedi Atlante na gostovanju Juti (115:108). Ove sezone odigrao je 26 utakmica s prosekom od 15,4 poena.

REZULTATI: Detroit - Šarlot 118:112, Indijana - Sakramento 107:104, Vašington - Portland 116:124, Boston - Finiks 94:106, Hjuston - Toronto 111:117, Minesota - Orlando 120:127, San Antonio - Filadelfija 125:137, Juta - Atlanta 108:115.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za Kraljevsku krunu (VIDEO)