FORA IZ SOMBORA: Kako je Nikola Jokić zaigrao "kolce" i prevario Karija (VIDEO)

Novosti online

03. 02. 2023. u 08:52

Srpski košarkaš Nikola Jokić i prethodne noći demonstrirao je silu u NBA. Odigrao je skoro savršen meč za Denver i radovao se ubedljivoj pobedi nad Golden Stejtom (134:117), pritom zabeleživši još jedan tripl-dabl.

ФОРА ИЗ СОМБОРА: Како је Никола Јокић заиграо колце и преварио Карија (ВИДЕО)

Foto: Tviter Printskrin

Momak iz Sombora je upisao 22 poena, 14 skokova i 16 asistencija, ali je potez večeri protiv Voriorsa možda bila ukradena lopta, inače i jedina koju je upisao prethodne noći pred domaćim navijačima.

Sve se odigralo krajem treće deonice kada je Stef Kari predvodio napad Golden Stejta, a Jokić kao po običaju pročitao akciju koju je spremio i potom ga na vrlo jednostavan način nadmudrio.

Jokić je prišao da brani "dva na dva" i jasno je video da se Kuminga odvojio i da će mu Kari dodati loptu. Dodavanje bi najbolje prošlo kada bi Kari bacio loptu od parket i to je Nikola odmah video, pa je počeo da "igra nogom" kao da igra kolo i plaši time Karija, što inače sve češće radi na utakmicama i sudije ga za sada ne opominju.

Da ne bi pogodio Srbina u nogu, Kari je podigao loptu i tamo su već dugačke ruke srpskog centra bile spremne za presečen pas. Fora sa basketa je prošla, pa je odmah Jokić krenuo u kontru i dodao je Brusu Braunu koji je krenuo na ulaz, ali je fauliran, pa je sa penala došao do dva poena.

Nikola Jokić - najbolje asistencije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)