ZVEZDA OSTAJE BEZ ARGENTINCA? Ove reči pred Virtus će zabrinuti sve "delije"

Novosti online

31. 01. 2023. u 15:21

KOŠARKAŠI Crvene zvezde danas gostuju u italijanskoj Bolonji, ekipi Virtusa. Uoči tog meča govorio je Luka Vildoza, sjajni Argentinac u dresu tima sa Malog Kalemegdana. Jedan od vođa crveno-belih na terenu dao je izjavu koja će zabrinuti sve "delije".

ЗВЕЗДА ОСТАЈЕ БЕЗ АРГЕНТИНЦА? Ове речи пред Виртус ће забринути све делије

FOTO: M. Vukadinović

Naime, italijanski medij "Eleven Sports" obavio je kratak intervju pred evroligaški susret, a Vildoza je prvo govorio o opasnostima po Crvene zvezdu, na dva gostovanja na "čizmi" koja slede.

- Italijani imaju mnogo talenta i iskustva, iako su tako loše plasirani na tabeli. Izlazimo iz teškog poraza od Partizana i moramo da se vratimo svom ritmu. Biće jako teško protiv Virtusa i Olimpije iz Milana - započeo je Vildoza.

Potom je govorio i o svom zemljaku - Fakundu Kampacu i tome koliko nedostaje na evropskim parketima.

- Fakundo prolazi kroz teška vremena. Hteo je da dođe ovde da igra zajedno sa mnom i ostatkom ekipe. Nisam siguran šta se tačno dogodilo, ali moramo da čekamo do marta. Tada će svi da vide za šta je sposoban - moćno najavljuje povratak Fakua na teren Luka.

Postojalo je interesovanje italijanskih klubova da ga dovedu, ali je Zvezda bila najbrža. Međutim, hoće li Vildoza ostati u Beogradu i na jesen?

- Igranje u Italiji? Zašto da ne? Imam italijanski pasoš, tako da bih bio kao domaći igrač. Moja trenutna budućnost je u Beogradu, ovde mi je sjajno. Ali videćemo, nikada ne recite nikad - zagolicao je maštu Italijanima magični Vildoza, ali zasigurno i zabrinuo one kojima je crveno-bela boja u srcu.

BONSU VIDEO: STATUA ZA MESIJA: U Mar del Plati osvanuo spomenik kapitenu Argentine u čast titule svetskog šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za kraljevsku krunu (VIDEO)