BOGDAN REŠETAO, ALI UZALUD: Atlanti nedovoljan jedan Srbin

Novosti online

31. 01. 2023. u 08:27

Košarkaši Portlanda pobedili su noćas Atlantu sa 129:125 i naneli joj drugi uzastopni poraz u NBA ligi.

БОГДАН РЕШЕТАО, АЛИ УЗАЛУД: Атланти недовољан један Србин

Foto: AP

Portland je predvodio Demijan Lilard sa 42 poena i šest asistencija. Džerami Grant postigao je 22 poena, a Anferni Simons 21 poen uz sedam asistencija. Jusuf Nurkić pobedi je doprineo sa 12 poena i pet skokova.

U ekipi Atlante Dedžonte Marej postigao je 40 poena, uz osam skokova i sedam asistencija, a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović utakmicu je završio sa 23 poena, sedam asistencija, četiri skoka i ukradenom loptom. Džon Kolins dodao je 16 poena, a Klint Kapela 10 poena i 15 skokova.

Košarkaši Golden Stejta pobedili su Oklahomu sa 128:120 i ostvarili treću uzastopnu pobedu. Aktuelne šampione predvodio je Stefen Kari sa 38 poena, 12 asistencija i osam skokova. On je pogodio osam "trojki" iz 14 pokušaja, uz šut ukupno 12/20.

Dobru partiju prikazao je i Klej Tompson sa 28 poena, od kojih šest "trojki", a po 15 poena dodali su Endru Vigins i Džordan Pul.

U ekipi Oklahome Šej Gildžes-Aleksander postigao je 31 poen, uz sedam asistencija i četiri skoka, Džoš Gidi imao je 21 poen, uz osam skokova i šest asistencija, a Džejlen Vilijams 19 poena.

Košarkaši Bruklina pobedili su Los Anđeles lejkerse sa 121:104 za drugu vezanu pobedu. Kajri Irving bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 26 poena, sedam skokova i šest asistencija. Kem Tomas i Peti Mils doprineli su sa po 21 poenom, a Rojs O'Nil sa 14 poena i šest skokova.

U ekipi iz Los Anđelesa, u kojoj nije bilo Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa, najefikasniji je bio Tomas Brajant sa 18 poena uz devet skokova, dok je Rasel Vestbruk postigao 17 poena, uz 10 asistencija i osam skokova.

Košarkaši Orlanda pobedili su Filadelfiju sa 119:109 i prekinuli niz od tri poraza. U pobedničkom timu Paolo Bankero bio je najefikasniji sa 29 poena uz 10 skokova, Mo Vagner dodao je 22 poena, a njegov mlađi brat Franc Vagner 19 poena uz šest skokova.

Filadelfija je prekinula niz od sedam pobeda, a najefikasniji je bio Džoel Embid sa 30 poena, uz 11 skokova i pet asistencija. To je bila njegova 27. utakmica ove sezone u kojoj je postigao najmanje 30 poena. Džejms Harden dodao je 17 poena, osam skokova i šest asistencija, a sa 17 poena meč je završio i Tobajas Haris.

U ostalim utakmicama Sakramento je posle produžetka pobedio Minesotu sa 118:111, a Finiks je pobedio Toronto sa 114:106 i ostvario šestu pobedu u poslednjih sedam utakmica. Vašington je pobedio San Antonio sa 127:106 i prekinuo niz od 22 poraza u međusobnim duelima na gostujućem terenu.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DŽEJMS NESTRPLJIV! NBA legenda jedva čeka da počne