ČUVENI FRANCUSKI KOŠARKAŠ: ''Povlačim se nakon Olimpijskih igara u Parizu''

Novosti online

28. 01. 2023. u 20:03

Nikolas Batum je govorio za Mundo deportivo o svojoj karijeri, NBA ligi ali i o povlačenju nakon Olimpijskih igara koje će se 2026. godine igrati u Parizu.

ЧУВЕНИ ФРАНЦУСКИ КОШАРКАШ: Повлачим се након Олимпијских игара у Паризу

FOTO: AP/Tanjug

Nikola Batum će imati fenomenalnu priliku da na domaćem parketu u Parizu ostvari dobar rezultat sa reprezentacijom Francuske.

- Vraćamo se, imamo dobar tim, imamo Olimpijske igre kod kuće pred nama. Da vratiću se i povućiću se iz reprezentacije posle Olimpijskih igara. To je sigurno, ali imam još dve godine u kojima imam siguran ugovor u NBA. Dva sjajna leta stižu - rekao je Batum.

Košarkaš Los Anđeles Klipersa sada ima 34 godine, a u kada budu igre imaće punih 37. Batum je rekao i da uživa u najjačoj ligi na svetu.

- NBA mi odgovara. Volim ovu ligu i dokle god imam šansu da ostanem iskoristiću tu priliku. U najboljoj sam ligi na svetu, u najboljem timu na svetu i hoću da iskoristim taj poklon - dodao je Batum.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)