"POGLEDAJTE IH, ŠALJU POLJUPCE I UŽIVAJU" Nikola Jokić odigrao neverovatnu partiju, pa poručio ovo... (VIDEO)

Novosti online

25. 01. 2023. u 08:15

NIKOLA Jokić vratio se na teren i ponovo dominirao. Ono što je uradio nije ostavilo ni Nju Orleans ravnodušnim.

ПОГЛЕДАЈТЕ ИХ, ШАЉУ ПОЉУПЦЕ И УЖИВАЈУ Никола Јокић одиграо невероватну партију, па поручио ово... (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Nikola Jokić je Denver nagets, to se pokazalo i večeras. Upisao je novi tripl-dabl, a još važnije pogodio šut za pobedu 17 sekundi pre kraja.

Bitan je i podatak da Denver nema poraz (15-0) kada Jokić ostvari tripl-dabl učinak.

Nakon meča opisao je pred TV kamerama poslednji napad:

- Napravili su promenu, imao sam blok, Nens i Džons su se zamenili pa sam krenuo na njega, bio sam otvoren u reketu, a to je moja "slatka tačka", odatle sam prilično dobar - rekao je Jokić.

Na konstataciju sagovornice da je Denver primio ispod sto poena i da je odbrana odradila dobar posao, Jokić se samo saglasio sa tim zapažanjem.

- Ne znam koliko su dali u poslednjoj četvrtini, ali ako igrate odbranu i ne primite preko 100 poena to je dobra odbrana. Napad je bio malo problematičan, posebno pred kraj, promašivali smo, gubili smo lopte, ali smo na kraju ipak uspeli da slavimo.

Koliko je teško pobediti u gostima u NBA?

- Uvek je teško pred navijačima protivnika, ekipe nikad ne odustaju, isto i mi tako kad igramo kod kuće. Tako da, moramo uvek jače da igramo u gostima... - izjavio je Jokić koga su baš u tom trenutku prekinuli pokliči koji su dopirali sa tribina i bili su namenjeni upravo njemu.

- MVP, MVP, MVP! - jasno se čulo u prenosu.

- Pogledajte ih, šalju poljupce, uživaju u životu - gledao je Nikola ka navijačima koji su mu klicali, izmamila mu je osmeh grupa navijača Denvera.

- Tu su uvek, ima ih u našim dresovima, dolaze, uvek je zadovoljstvo videti ih da nas bodre - završio je Nikola ovo prijatno gostovanje u Luizijani.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a