PERKINS PONOVO HVALI JOKIĆA: Smislio novu reč da bi opisao fenomenalnog Srbina (VIDEO)

Novosti online

19. 01. 2023. u 09:16

Nikola Jokić nije GOAT nego JOAT, ne, nije greška, već nova reč koja opisuje dvostrukog MVP-ja, tvrdi Kendrik Perkins, bivši NBA AS.

ПЕРКИНС ПОНОВО ХВАЛИ ЈОКИЋА: Смислио нову реч да би описао феноменалног Србина (ВИДЕО)

Foto: Tanjug / AP

- Razmišljao sam o njegovoj veličini i o svemu i smislio sam jednu novu reč. Svi znate za reč GOAT, odnosno najbolji ikada (Greatest of all time), zato sam smislio reč JOAT za njega (Jack of all trades) -  rekao je Perkins i nasmejao sve u studiju.

On radi kao stručni konsultant za "ESPN", pa mu je zatraženo da pojasni značenje njegove nove reči.

- To bi predstavljalo njegovu raznovrsnost. Upravo je to Nikola, raznovrstan košarkaš, jedan od igrača sa najboljim veštinama koji su ikada igrali ovu igru. Hoćete koševe, daće ih, hoćete skokove, uhvatiće ih, hoćete da učini saigrače boljim, asistiraće. Najvažnije - doneće vam pobede. Pričamo o čoveku koji se oslanja na svoje veštine i koji to radi na neverovatan način - zaključio je Perkins.

BONUS VIDEO: DA LI JE JOKIĆ NAJBOLjI CENTAR U ISTORIJI NBA? Ova statistika kaže da jeste!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)