NEDOVIĆ O "PECKANJU" SA ANĐUŠIĆEM: Nije spavao kod mene, svako će to da shvati na način koji želi

Novosti online

18. 01. 2023. u 18:32

KOŠARKAŠ Crvene zvezde Nemanja Nedović govorio je o utakmici protiv Žalgirisa, ali se dotakao i "peckanja" sa rivalom i prijateljem Danilom Anđušićem.

НЕДОВИЋ О ПЕЦКАЊУ СА АНЂУШИЋЕМ: Није спавао код мене, свако ће то да схвати на начин који жели

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli u petak imaju važnu utakmicu u Kaunasu protiv ekipe koju su savladali u Beogradu, a bek šampiona ABA lige zna da njega i saigrače očekuje težak posao u Litvaniji.

- Osećam težinu utakmice sa Žalgirisom posebno zbog same pripreme. Maksimalno smo fokusirani za Kaunas i svesni smo da brejk može mnogo toga da nam donese - rekao je Nedović medijima u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Potom se prisetio i pomenute utakmice koju je Zvezda dobila kao domaćin (77:73).

- Bila je teška utakmica u Beogradu protiv Žalgirisa, možda i najteža uz Armani. Žalgiris je čvrst, nema tu neko ko se ističe poenima ili skokovima, nego dobro izgledaju zajedno, čvrsti su i igraju jaku odbranu, očekujem da bude još teže u Kaunasu i ako je dobro pripremimo imaćemo lepu šansu da pobedimo.

Za kraj se osvrnuo na "peckanje" sa Anđušićem koji je posle pobede Partizana nad Baskonijom pevao uvredljive pesme upućene velikom rivalu. Nedović mu je tom prilikom poručio da može da prespava kod njega.

- Nije Anđušić spavao kod mene, nije ga izbacila žena očigledno. Svako će to da shvati na način koji želi, Anđušić je moj prijatelj i malo smo se našalili, to je to - zaključio je 31-godišnjak iz Nove Varoši.

Podsetimo, utakmica Žalgiris - Crvena zvezda igra se u petak od 19 sati.

BONUS VIDEO: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za Kraljevsku krunu (VIDEO)