KRAJ: Sud za sportsku arbitražu "presekao", ovo je konačna odluka o slučaju "KK Crvena zvezda - Fakundo Kampaco"

Novosti online

17. 01. 2023. u 19:37

EVROLIGA je izrekla zabranu Crvenoj zvezdi da registruje nove igrače i trenere do 28. februara, ali crveno-beli su se žalili Sudu za sportsku arbitražu u Lozani (CAS).

КРАЈ: Суд за спортску арбитражу пресекао, ово је коначна одлука о случају КК Црвена звезда - Факундо Кампацо

FOTO: ABA liga/KK Budućnost/Filip Roganović

Klub sa Malog Kalemegdana je tražio od CAS da se poništi odluka Evrolige, no zahtev šampiona Srbije i ABA lige je odbijen, pa zabrana ostaje na snazi, piše "Eurohoops".

Kako stvari stoje, šanse da Kampaco zaigra u Evroligi pre 1. marta su minimalne. Crvena zvezda ima rok do 23. januara da nastavi sa formalnom žalbom i ospori odluku Finansijskog panela Evrolige, a šanse da se to dogodi su gotovo nemoguće, jer je direktor takmičenja Maršal Glikman danas potvrdio da neće amnestirati odluku.

Kampaco će u evroligaški debi u crveno-belom dresu imati 2. marta protiv Bajerna u Minhenu. Argentinac će propustiti mečeve protiv Žalgirisa, Partizana, Virtusa, Armanija, Makabija i Albe.

On za sada nastupa samo u ABA ligi i zaista pruža odlične partije, ali ne može da pomogne saigračima u borbi za Top 8 elitnog takmičenja.

BONUS VIDEO: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba