ZAPAD GLEDA U NEVERICI: Reprezentacija Rusije stiže u Beograd

Novosti online

17. 01. 2023. u 13:02

Košarkaška reprezentacija Rusije krajem februara će boraviti u Beogradu gde će odigrati dve prijateljske utakmice, sa ekipom Mege 21. februara, a dva dana kasnije sa timom FMP iz Železnika.

ЗАПАД ГЛЕДА У НЕВЕРИЦИ: Репрезентација Русије стиже у Београд

FIBA

Selektor Zoran Lukić će prethodno okupiti ekipu u periodu od 23. do 28. januara, a na spisku su uglavnom mladi igrači, objavljeno je na sajtu Košarkaškog saveza Rusije.

Za tih pet dana je zakazan trening kamp na kom će Lukić proveriti sa kakvim mladim snagama raspolaže, a potom će biti i izabrana ekipa koja će doći u Beograd.

To će se dogoditi na drugom trening kampu od 15. do 20. februara, a potom sledi put u srpsku prestonicu.

Na spisku selektora Zorana Lukića su: Mihail Belenicki (Nižnji Novgorod), Sergej Zotkin (Novosibirsk), Jaroslav Nikonov (CSKA 2), Vitalijus Panauskis (Avtodor), Andrej Toptunov (Zenit), Oleg Agramov (CSKA 2), Artjom Antipov (Zenit), Pavel Gankevič (Runa), Pavel Zemski (Zenit), Danil Korčegin (MBA Moskva), Aleksandar Petenev (Avtodor), Kiril Petuhov (CSKA 2), Danil Pohodajev (Parma, Perm), Kiril Jelatoncev (Lokomotiva Kuvanj), Sergej Kljujev (MBA Moskva) i Jegor Rižov (Zenit).

Spisak od tih 16 igrača biće povećan na 31 za drugi trening kamp, čime selektor Lukić želi da dobije širi uvid u kvalitet igrača.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

EVROLIGA NAJGLEDANIJA U ISTORIJI: Partizan i Crvena zvezda neprikosnoveni, nema im ravnih