"TO NEMA VEZE SA REALNOŠĆU" Partizan oborio dva rekorda, a Željko Obradović reagovao - ovako

Novosti online

16. 01. 2023. u 21:47

KK Partizan je nastavio sa odličnim igrama, ali ni dva oborena rekorda nisu fascinirala trenera crno-belih, Željka Obradovića.

ТО НЕМА ВЕЗЕ СА РЕАЛНОШЋУ Партизан оборио два рекорда, а Жељко Обрадовић реаговао - овако

Aba liga / Dragana Stjepanovic

Partizan je deklasirao MZT sa čak 53 poena razlike, čime je nadmašio svoj klupski rekord po broju poena u regionalnom takmičenju (dosad je to bilo protiv Igokee, 117, pre pet i po godina), a oboren je i rekord ABA lige po šutu iz igre - 74,5 odsto (41 pogodak iz 55 pokušaja).

Ipak, legendarni "Žoc" ne pravi euforiju od ovakve pobede nad poslednjeplasiranom ekipom regionalnog nadmetanja.

- Igrali smo od prvog do poslednjeg minuta vrlo ozbiljno, čestitam igračima na tome, kao i na neverovatnim procentima šuta, počeo je Obradović, pa dodao:


- Imali smo izgubljene lopte, ali nema razloga da se traži nešto loše, to je sastavni deo košarke. Imate izgubljene lopte koje su posledica dobre odbrane protivnika i one koje su rezultat vaših grešaka i nemaju nikakvog smisla. To je u nekim trenucima bilo prisutno. Sve ostalo je bilo korektno. Ne treba se previše baviti ovom utakmicom jer to nema veze sa realnošću. Čekaju nas utakmice koje su jako važne.

Podsetimo, nakon što je Partizan deklasirao Baskoniju pred svojom publikom, te ove lekcije ekipi iz Skoplja, slede novi izazovi za crno-bele: najpre u četvrtak, od 20.45 na evroligaškom gostovanju Valensiji, dok je za nedelju zakazno ABA gostovanje Studentskom centru u Podgorici.

ABA liga, 15. kolo

Partizan - MZT 120:67 (29:15, 25:19, 30:17, 36:16)

Beograd - Dvorana: Beogradska arena; Sudije: Hordov, Kruljač, Javor

Partizan: Vukčević 13p, 7sk, Ledej 5, Avramović 18p, 9as, Panter 8, Smailagić 24p 7sk, Papapetru 3, Egzum 9, Naneli 9, Lesor 6, Trifunović 5, Anđušić 6, Madar 14

MZT: Krstevski 7, Bursać 2, Mićović 4, Kafi 14p, 6as, Robev, Mitevski nije igrao, Kuk, Ver 10, Abu 4, D. Stojanovski16, V. Stojanovski 10, Pandev

ABA liga - tabela

BONUS VIDEO: NBA DRAFT 2014: Gde su, šta rade "klasići" Nikole Jokića koji su izabrani pre njega?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)