DARIJUS MAJLS UHAPŠEN ZBOG UBISTVA: Američki košarkaš ubio devojku koja je odbila da razgovara s njim (VIDEO)

Novosti online

16. 01. 2023. u 15:42 >> 15:46

JOŠ jedna pucnjava koja je odnela mlad život desila se u SAD a žrtva je 23-godišnja samohrana majka Džamea Heris. Za ubistvo su opružena dvojica muškaraca od kojih je jedan košarkaš Alabama univerziteta, Darijus Majls.

ДАРИЈУС МАЈЛС УХАПШЕН ЗБОГ УБИСТВА: Амерички кошаркаш убио девојку која је одбила да разговара с њим (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Pored njega je uhapšen i Majkl Lin Dejvis.

Ubistvo se desilo u blizini studentskog doma Univerziteta Alabama, koji su upravo dan ranije saopštili da na Majlsa neće računati u nastavku sezone zbog povrede članka.

Nakon hapšenja, on je momentalno izbačen sa Univerziteta i iz kampusa, a njegova biografija je skinuta sa vebsajta košarkaškog tima Krimzon tajd.

Pucnjavi je prethodila svađa koju su optuženi imali sa nesrećnom devojkom. Njena majka Dekarla Koton tvrdi da je do svađe došlo jer Džamea nije htela da razgovara sa ubicama ranije te večeri dok su bili u izlasku.

- Ubio je moju bebu zato što nije htela da razgovara s njim. Reći ću vam da je bila obožavana od strane svih. bila je divna mlada žena koja je volela svoju porodicu i iznad svega svog petogodišnjeg sina. Samo je htela da uživa u izlasku sa svojom rodicom koja pohađa Univerziztet Alabama i njenim dečkom - napisala je neutešna majka.

Vozač automobila u kojem se ona nalazila uzvratio je vatru i ranio jednog od napadača. Lokalni mediji nisu saglasni da li je pogođen Dejvis ili Majls, ali povreda nije bila ozbiljna.

BONUS VIDEO - Nepoznati Australijan open

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a