"DRAGO MI JE ŠTO SE VRAĆAM U SPLIT": Kad Duško Ivanović otvori dušu

Novosti online

01. 01. 2023. u 20:30

KOŠARKAŠI Crvene zvezde nisu uspeli da pobede Barselonu u Evroligi, iako su bili blizu. Sada se crveno-beli okreću obavezama u ABA ligi, tačnije gostovanju ekipi Splita.

ДРАГО МИ ЈЕ ШТО СЕ ВРАЋАМ У СПЛИТ: Кад Душко Ивановић отвори душу

FOTO: M. Vukadinović

Povratak u Dalmaciju imaće trener kluba sa Malog Kalemegdana Duško Ivanović koji je kao igrač sa Jugoplastikom osvojio dve titule prvaka Evrope, a dres tog kluba nosio je od 1987. do 1990. godine.

- Veoma mi je drago što mogu da se vratim u Split, moj grad, gde sam proveo tri veličanstvene godine, upoznao divne ljude... Pun sam divnih uspomena i emocija, ali sutra sve to ide u stranu, jer nas čeka teška utakmica. Split igra odličnu tranziciju, vrlo su agresivni i teški su za braniti... - rekao je Ivanović.

Da ekipu čeka nimalo lak posao svestan je i kapiten Zvezde Branko Lazić.

- Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe Splita koja je ove sezone odigrala nekoliko vrlo dobrih utakmica i to ne samo na svom terenu. Nismo imali puno vremena za oporavak od teške utakmice sa Barselonom, imamo i određenih kadrovskih problema, ali i bez toga ovu utakmicu dočekujemo i pripremamo vrlo ozbiljno - istakla je "desetka" crveno-belih.

Utakmica Split - Crvena zvezda igra se sutra od 16.30. Podsetimo, prošle godine šampion ABA lige je uz dosta poteškoća došao do pobede u dvorani na "Gripama" (66:62).

BONUS VIDEO: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024