KAKO JE EVROLIGA UVREDILA ZVEZDU: Prvo krađa u Pioniru protiv Barselone, a sada i ovo

Novosti online

01. 01. 2023. u 07:30

Navijači Crvene zvezde su poprilično kivni prema Evroligi zbog dešavanja na utakmici sa Barselonom, gde su i javno priznali da su sudije praktično oduzele pobedu crveno-belima. Međutim, to nije jedina "greška" prema crveno-belima.

КАКО ЈЕ ЕВРОЛИГА УВРЕДИЛА ЗВЕЗДУ: Прво крађа у Пиониру против Барселоне, а сада и ово

FOTO: M. Vukadinović

Evroliga je na svom zvaničnom Tviter nalogu poslala čestitku za novu, 2023. godinu, gde je okačila sliku ponekog igrača iz svakog tima. Ipak, na snimku se nalazi 17 igrača, a fali samo jedan i to fali baš iz Crvene zvezde. Da stvar bude gora, to se desilo samo dan nakon katastrofalnih sudijskih grešaka na meču s Barselonom.

Ovim činom je najjače evropsko takmičenje pokazalo nepoštovanje, a to je probudilo i fanove, koji su odmah počeli sa pitanjima - Gde je Zvezda?

Evroliga je uvidela svoju grešku i brzo su obrisali svoj Tvit, kasnije su ga ispravili i na sliku dodali Bena Bentila, u novom Tvitu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)