A KAD SU SE KAMERE UGASILE: Igrači i navijači Zvezde su uradili nešto neverovatno (VIDEO)

Novosti online

09. 12. 2022. u 09:19

Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras Partizan 76:73 (11:20, 29:13, 14:19, 22:21) u prvom istorijskom večitom derbiju u Evroligi.

А КАД СУ СЕ КАМЕРЕ УГАСИЛЕ: Играчи и навијачи Звезде су урадили нешто невероватно (ВИДЕО)

Foto: M.Vukadinović

Junak pobede crveno-belih bio je Nemanja Nedović, koji je pogodio trojku dve sekunde pre kraja. On je bio najefikasniji kod Zvezde sa 20 poena, Luka Vildoza postigao je 14, a Filip Petrušev 10. Kod Partizana Kevin Panter postigao je 15, Jam Madar 14, a Janis Papapetru 13 poena. Zvezda je ostvarila osmu uzastopnu pobedu od dolaska trenera Duška Ivanovića, četvrtu u Evroligi i sada je na skoru 6-6, dok je Partizan na učinku 4-8.

Posebno važno je to što konačno nije bilo incidenata i da je atmosfera u Areni bila sjajna, a meču je prisustvovalo i 600 navijača crveno-belih, koji su se na kraju radovali i priredili nešto neverovatno zajedno sa svojim ljubimcima.

Dok su crno-beli morali da uče na sopstvenim greškama i gledaju "zaključani" video-analizu, košarkaši Zvezde su odlučili da pozdrave navijače. Daleko nakon kraja meča, i tuširanja, izašli su opet na parket dvorane da proslave trijumf sa navijačima. 

Najviše od svih je uživao čovek koji je odlučio večiti derbi Nemanja Nedović. Usledilo je slikanje sa navijačima Zvezde i proslava, što su crveno-beli podelili na društvenim mrežama pod nazivom „Afterparty“.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)