OBRADOVIĆ IH "ZAKLJUČAO" U DVORANI: Evo šta je bila kazna za igrače Partizana posle poraza od Zvezde

Novosti online

09. 12. 2022. u 08:21

Trener Partizana Željko Obradović posle poraza od Crvene zvezde u 12. kolu Evrolige rekao je na konferenciji za medije šta je imao i potom se vratio na posao.

ОБРАДОВИЋ ИХ ЗАКЉУЧАО У ДВОРАНИ: Ево шта је била казна за играче Партизана после пораза од Звезде

FOTO: M. Vukadinović

Kako piše "Sportklub", igrači Partizana sinoć dugo nisu napuštali dvoranu. Novinari su čekali izjave iz tabora večitog rivala, ali do njih nisu došli.

Naime, iz Humske je stigla informacija da za njih obaveze još nisu završene, odnosno da ih očekuje video-analiza.

Poraz u večitom derbiju, četvrti uzastopni u Evroligi, teško je pao crno-belima, a Obradović je igračima još dok su glave „vruće“ želeo da objasni gde su grešili.

- U nekim trenucima izgledamo kao neko ko nema apsolutno nikakvog iskustva. I to ne samo jedan igrač. Mi situacije koje su lake za prepoznavanje ne prepoznamo. I to su zadnja četiri napada. Tu se proba da se odigra ono što sam nacrtao, pa je ispalo malo drugačije, pa kad se pogleda ko je ostao sam, onda se dođe do toga. Ali to nije priča za ovde, već za razgovor za igračima i to ću im objasniti - rekao je Žoc na konferenciji i dodao:

- Šest razlike, tajm-aut. Tražio sam isključivo da se ne prime tri poena. Šta drugo da vam kažem? Sve ćemo da analiziramo, da vidimo ko je uradio pogrešnu rotaciju. Nije to problem jednog igrača, problem su neki drugi. Kada se vidi početak utakmice i agresija na lopti i kraj utakmice, onda je sve jasno. Na nerešenom rezultatu smo imali skok, odbranili Nedovićev prodor, odbranili, šutnuli, promašili, imali loptu u rukama. Imali smo 17 sekundi do kraja i imali loptu. Treba li dalje da objašnjavam? - rekao je Obradović i uputio se na sastanak sa igračima.

Sve je to Obradović pridikovao igračima do kasnih ili ranih jutarnjih sati...

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)