SUTRA U „ŽUĆKOVOJ AVLIJI“ Košarkaši kraljevačke Sloge u seriji teških gostovanja

G. ĆIROVIĆ

06. 12. 2022. u 11:30

Posle dva uzastopna i neugodna poraza na gostovanjima Vršcu i Novom Pazaru, košarkaši kraljevačke Sloge i u naredne dve utakmice nastaviće svoje „putešestvije“ gostujućim parketima.

СУТРА У „ЖУЋКОВОЈ АВЛИЈИ“ Кошаркаши краљевачке Слоге у серији тешких гостовања

G.Šljivić

Već sutra Kraljevčane očekuje gostovanje u takozvanoj „Žućkovoj avliji“ ekipi OKK Beograda. Ovo je odloženi meč 8. kola „Admiral bet Košarkaške lige Srbije“ u koji Sloga ulazi sa šest prvenstvenih pobeda i četiri poraza, dok su domaći „klonferi“ na svoj saldo do sada upisali četiri trijumfa i šest poraza.

A u redovnom 12. kolu KLS, koje je na programu predstojećeg vikenda, Sloga će na put u Čajetinu na megdan Zlatiboru od kojeg je ove sezone već pretrpela poraz u ABA 2 ligi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba