ZVEZDINA BOMBA PRED EKSPLOZIJOM: Duško Ivanović pravi argentinsku koloniju, i to kakvu

Novosti online

06. 12. 2022. u 08:17

Crvena zvezda je nedavno, na oko dva meseca, ostala bez Nikole Ivanovića, kome su u duelu sa Partizanom povređena tri rebra, ali bi uskoro mogla da bude jača za Fakunda Kampaca, piše Sportski žurnal.

ЗВЕЗДИНА БОМБА ПРЕД ЕКСПЛОЗИЈОМ: Душко Ивановић прави аргентинску колонију, и то какву

FOTO: M. Vukadinović

- Deluje kao san, nešto što ni u najluđoj mašti najeuforičniji Zvezdin navijač ne bi mogao da zamisli. Ali, zar nije tako delovao i dolazak Luke Vildoze, pa i Duška Ivanovića... - navodi beogradski sportski dnevnik.

Naravno, da bi se ovo desilo treba sve kockice da se slože jer odlični argentinski plemjeker, po razlazu sa Dalasom, ima na stolu i ponudu Reala. A da bi ta ponuda prerasla u ugovor, Madriđani treba da preskoče određene (finansijske) prepreke.

Ukoliko se to ne desi, onda Crvena zvezda stupa na scenu...

FOTO: AP

 

Podsećanja radi, Kampaco se pre dve godine preselio iz Reala u NBA, potpisavši ugovor sa Denverom. Ipak, za dve sezone nije uspeo da se nametne stručnom štabu Nagetsa, pa nijed dobio produžetak saradnje.

Tokom leta je izjavio da mu je primarna želja da ostane u NBA. Ona mu se ostvarila u oktobru kada je potpisao negarantovani ugovor sa Dalasom. Ali krajem prošlog meseca Mavsi su odlučili da mu se zahvale na saradnji. Tada je krenula i licitacija gde bi mogao da nastavi karijeru.

Pominjani su milanska Olimpija i Fenerbahče. Međutim, oba evroligaša se nisu konkretno izjasnila, a ostao je Real, čiji je trener Čus Mateo pre duela sa Valensijom rekao da bi Kampaco za Real bio izuzetna akvizicija...

Da li će se Kampaco, dvostruki osvajač Evrolige sa Realom, odlučiti za Real ili Zvezdu, trebalo bi da saznamo uskoro.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (5)

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE: Sva ljudska bića imaju pravo da žive i budu to što jesu