"TI NISI ČOVEK, TI SI MONSTRUM": Svet košarke ovo nikada nije video

Novosti online

05. 12. 2022. u 09:10

STEF Kari je polu čovek, polu košarka. Gledali smo mali milion njegovih nestvarnih partija, poteza o kojima se danima brujalo, ali ovo što je sada uradio deluje nestvarno.

ТИ НИСИ ЧОВЕК, ТИ СИ МОНСТРУМ: Свет кошарке ово никада није видео

FOTO: AP

Sin Dela Karija, nekadašnjeg saigrača Dražena Petrovića, prešao je igricu. Naime,  najbolji trojkaš u istoriji NBA, odlučio je da sa celog parketa baca loptu i pokuša u "tač daun" stilu da postigne koš.

Ne samo da je uspeo iz prvog puta to da uradi, već je Stef Kari pogodio još četiri puta zaredom. Magija - pet od pet za Stefa, koji je po ko zna koji put pokazao da nema premca u šutiranju van linije 7,25.

Ovo bukvalno spada u rubriku "Verovali ili ne". U današnjem svetu kada je sve nestvarno, nezapamćeno, za ovaj potez Stefa Karija ne postoji reč da se opiše.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)