ZVEZDA OPET ZBOG SRBIJE POMERILA MEČ EVROLIGE: Poznato kad crveno-beli igraju protiv Virtusa

Novosti online

26. 11. 2022. u 11:57

CRVENA zvezda pomerila je još jednu utakmicu u Evroligi. Opet je razlog fudbalska reprezentacija Srbije koja u petak, 2. decembra igra protiv Švajcarske.

ЗВЕЗДА ОПЕТ ЗБОГ СРБИЈЕ ПОМЕРИЛА МЕЧ ЕВРОЛИГЕ: Познато кад црвено-бели играју против Виртуса

FOTO: M. Vukadinović

Istog dana se crveno-beli sastaju sa Virtusom iz Bolonje, ali taj meč je početi ranije nego obično. Duel u dvorani "Aleksandar Nikolić" zakazan je za 18 sati, a "orlovi" protiv "sajdžija" igraju od 20 sati.

Podsetimo, Zvezda je već pomerila meč prošlog kola sa Makabijem, a klub je posle tog susreta organizovao i gledanje utakmice na video bimu u dvorani.

Ipak, pre duela Srbije i Švajcarske izabranike Dragana Stojkovića Piksija očekuje duel protiv Kameruna (ponedeljak, 11).

Crveno-beli se nalaze u odličnoj seriji u elitnom takmičenju. Upisali su tri vezana trijumfa i imaju učinak 4-6. Zvezdu u ponedeljak čeka i prvi večiti derbi u sezoni.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVE REČI IRVINGA: Sjajni šuter ismejao američki drim tim