POKU SE ZAPALIO: Magija Srbina traje, pao i Čikago (VIDEO)

Novosti online

26. 11. 2022. u 07:43

Košarkaši Oklahome su na svom terenu uspeli da savladaju ekipu Čikaga sa 123:119. Jedan od najzaslužnijih za pobedu domaćina bio je Aleksej Pokuševski.

ПОКУ СЕ ЗАПАЛИО: Магија Србина траје, пао и Чикаго (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Obe ekipe su u toku meča imale veliki broj uspona i padova u igri, iako su timovi tokom četvrtina dolazili i do dvocifrenih prednosti nisu uspeli da ih zadrže, pa je na svakoj pauzi rezultat bio u egalu.

Čikago je odlično ušao u meč, poenima iz tranzicije pre svega brzo su stigli do 12 poena prednosti na polovini prve deonice. Međutim nakon tajmauta domaćih, Oklahoma je pred svojom raspoloženom publikom uspela da anulira tu prednost do kraja četvrtine.

Do kraja poluvremena, obe ekipe su preokretale vođstvo u svoju prednost nekoliko puta ali nijedna nije uspela rezultatski da se odvoji.

Period drugog poluvremena pripao je Oklahomi. Ekipa Majka Dejnolta vodila je većim delom poslednje dve četvrtine, njihova prednost je varirala između pet i deset poena konstantno.

Da se Čikago neće predati mladoj ekipi Tandera bilo je jasno na pola poslednje deonice, kada je Demar Derozen preuzeo "dirigentsku palicu" i vodio napade svoje ekipe.

U produžetku u koji je ušao meč, Oklahoma je bila odlučniji rival ali imala i više sportske sreće koja joj je donela pobedu.

Gildžo-Aleksander nastavlja da briljira, ubacio je 30 poena, Bezli je dodao 17, a Aleksej Pokuševski 15 uz šest skokova.

U Čikagu, Demar Derozen postigao je 30 poena, dok je Lavin dodao 27.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!