PARTIZAN BEZ TROJICE PROTIV ALBE: Obradović otkrio ko ne igra, ali i ko se vraća u tim

Novosti online

05. 10. 2022. u 19:22

TRENER Partizana Željko Obradović govorio je o gostovanju Albi u 1. kolu Evrolige. Trofejni stručnjak se dotakao povređenih igrača i otkrio na koga neće moći da računa u Berlinu.

ПАРТИЗАН БЕЗ ТРОЈИЦЕ ПРОТИВ АЛБЕ: Обрадовић открио ко не игра, али и ко се враћа у тим

ABA liga / Cibona / Marin Susić

Od ranije je poznato da za crno-bele na ovom meču neće igrati Alen Smailagić i Aleksa Avramović, a sada se na listi povređenih igrača našao i Gregor Glas. Ipak, ima i jedna dobra vest - ona glasi da se Jam Madar vraća u tim.

- Madar će putovati sa timom, dok će Glas ostati u Beogradu. Fale mu treninzi posle povrede. Imaće specijalne tretmane dok smo mi na putu, tako da će biti van tima - rekao je Obradović.

Trofejni stručnjak je imao reči hvale za Albu, a posebno se apostrofirao Luka Sikmu koji dugo igra za ovaj nemački klub.

- Igramo protiv tima koji je prvenstvo Nemačke počeo sa dve dobre utakmice. Imaju atuomatizme, igraju sa dosta izmena, godinama su zajedno. Znaju kako da reaguju i u napadu i odbrani. Imaju jednog izuzetnog igrača, a to je Luk Sikma. On je čovek koji odlučuje o dosta stvari na terenu. Imaju zaista dobre igrače, možda nisu svi toliko poznati košarkaškoj javnosti, ali su izvanredan tim - istakao je Obradović.

Podsetimo, utakmica Alba - Partizan na programu je u petak od 20 sati.

BONUS VIDEO: Stefan Marković o ambicijama Zvezde u novoj sezoni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili