MARININA RATNICA: Ovako se bori za Srbiju! Podlivi ispod oba oka, slomljen nos, ali našu heroinu ništa ne može da zaustavi (VIDEO)

Novosti online

27. 09. 2022. u 17:29

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije savladala je Francusku sa 68:62 u poslednjem kolu grupe B Svetskog prvenstva u Australiji, čime su se naše "lavice" sa pozicije broj tri u grupi plasirale u četvrtfinale.

МАРИНИНА РАТНИЦА: Овако се бори за Србију! Подливи испод оба ока, сломљен нос, али нашу хероину ништа не може да заустави (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Bio je to istinski podvig, meč u kome su srpske košarkašice ostavile "srce na parketu", a o tome svedoči i potez naše kapitenke, Tine Krajišnik.

Naime, devojka rođena u Sarajevu je pokazala kako se bori za svoju domovinu i narod. Iako je zadobila težak udarac u lice na prethodnom meču, nije pomišljala da ostavi svoje saigračice na cedilu.

Počela je meč sa maskom, ali ju je kasnije skinula i na njenom licu jasno su se videli ogromni podlivi ispod oba oka. Junački se borila protiv snažnih rivalki ne razmišljajući o tome da bi mogla da pogorša povredu.

- -Bolje sam nego što izgledam  - rekla je kroz osmeh Tina Krajišnik, koja je udarac u nos zaradila na prethodnom meču  protiv Malija.

Nastavila je u istom ritmu.

- Vidite po mom licu, juče sma nažalost dobila taj udarac u poslednjim sekundama meča. Nije me to omelo da danas provedem neko vreme na terenu i pomognem ekipi da dođe od značajne pobede. Kao kapiten ove ekipe, mnogo sam srećna i ponosna na ove devojke. Zaista je zadovljstvo igrati sa njima. To je budućnost naše košarke, definitivno  - rekla je Krajišnik posle meča.

Utakmicu je igrala sa slomljenim nosem i maskom. Ipak, kada je u jednom trenutku pokazala lice svi su ostali u šoku.

Ništa nije moglo da je spreči da pruži sjajnu partiju i pomogne svojoj zemlji da ostvari veliki trijumf na ovom meču. Utakmicu je završila sa dabl-dabl učinkom od 12 poena i 13 skokova.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„MALENE“ VREBAJU ŠANSU: Počinje plej-of nacionalnog šampionata za košarkašice