JOVANOVIĆ PRED NOVU SEZONU: Nisam zabrinut, ne bi bilo normalno da sad izgledamo najbolje (FOTO)

Novosti online

26. 09. 2022. u 13:37

CRVENA zvezda je predstavila tim za novu sezonu, a medijima se obratio trener crveno-belih Vladimir Jovanović, koji je izneo očekivanja.

ЈОВАНОВИЋ ПРЕД НОВУ СЕЗОНУ: Нисам забринут, не би било нормално да сад изгледамо најбоље (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Šampion Srbije je spreman za start sezone, a u subotu u Beograd dolazi novajlija u ABA ligi ekipa MZT-a.

Mladi stručnjak ističe da je tim spreman za početak takmičenja.

- Sada završavamo pripremnu fazu perioda i počinjemo da se spremamo za prvu utakmicu u ABA ligi koja dolazi veoma brzo. Sigurno da znamo kakva su očekivanja od nas i siguran sam da smo spremni da odgovorimo na sve izazove - rekao je Jovanović.

Bivši trener FMP-a i Cibone veruje u tim i stručni štab koji je oformio.

- Ovaj ovde tim i stručni štab, u koje ja čvrsto verujem, daćemo sve od sebe da ispunimo i naša, ali i očekivanja svih naših navijača. Ići ćemo od utakmice do utakmice – nije samo fraza, nego tako jeste i siguran sam da imamo šta da ponudimo na kraju dana.

Zvezda je napravila velike promene u ekipi. Stiglo je dosta novih igrača, ali neki od nosioca su i napustili ekipu.

- Ima puno novih igrača i sigurno da je potrebno vreme da se svi naviknemo jedni na druge i da se neke kockice slože. To ništa ne ide preko noći, to je jedan proces i uračunali smo to i verujemo da će sve da bude kako treba.

Crveno-beli su poslednju pripremnu utakmicu izgubili od Olimpijakosa čak 39 razlike, ali Jovanović nije zabrinut zbog visokog poraza.

- Mi smo odigrali sedam prijateljskih utakmica, pet smo pobedili, dve smo izgubili. Na nekim smo izgledali dobro, na nekima ne, ali to je pripremni period – period kada treba da sagledamo neke stvari, da bismo znali šta treba da popravljamo. Mi smo izvukli pouke u svim lošim trenucima i nadam se da će to da nam pomogne.

Za kraj je istakao da nije dobro ni normalno da ekipa sad izgleda najbolje.

- Nisam zabrinut, apsolutno. Mislim da ne bi bilo ni normalno, ni dobro da sada izgledamo najbolje i da sada igramo našu najbolju košarku. Očekujem da ćemo svaki dan da budemo bolji, a da ćemo najbolju košarku da igramo kada to najviše bude trebalo.

BONUS VIDEO: Nemanja Nedović o povratku u Zvezdu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati