MALJKOVIĆ SE OGLASILA NAKON TEŠKOG PORAZA: Organizacija savršena, žalim samo jedno

Novosti online

25. 09. 2022. u 13:06

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije poražena je od Australije na Svetskom prvenstvu za košarkašice koje se održava u Australiji.

МАЉКОВИЋ СЕ ОГЛАСИЛА НАКОН ТЕШКОГ ПОРАЗА: Организација савршена, жалим само једно

FOTO: AP/Tanjug

Srpske košarkašice poražene su rezultatom 69:54, a Marina Maljković oglasila se odmah nakon duela:

– Imali smo nekoliko sjajnih momenata, ali i dosta greška. Očigledno da još nismo dosegli nivo kada možemo da igramo na istom nivou svih 40 minuta, da radimo ono što najbolje radimo. U naredna dva meča moramo to mnogo bolje. Bili smo svesni da će Australija biti posebno motivisana zbog poraza na turniru u Beogradu, baš kao što je bila i Kanada koju smo pobedili u prvom kolu na Olimpijskim igrama u Tokiju. Na to je tim bio spreman. U svaki meč ulazimo sa željom da pobedimo, bez ikakvih kalkulacija. Tako je bilo sada, tako će biti uvek i u naredna dva meča. Na ovom Svetskom prvenstvu je izuzetan kvalitet košarke, žao mi je samo zbog toga što je došlo posle napornih sezona, posebno za devojke iz VNBA, pa ne možemo da ih vidimo u najboljem izdanju. Inače je organizacija savršena, ne možemo ni na šta da se požalimo, rekla je Maljkovićeva.

Saša Čađo nije krila nezadovoljstvo zbog poraza.

– Veoma sam tužna jer smo izgubili, ali pokušale smo da uradimo nabolje što smo mogle u ovom trenutku. Imali smo jasan plan koji nam je Marina dala, ali ispoštovali smo ga samo u pojedinim momentima. Iako je ovaj tim nov, neki kažu i mlad, ne želim da tražim izgovore. Moramo da nastavimo da se borimo i radimo ono što nam se kaže. I pored ovog poraza, sigurna sam da će ovaj tim u budućnosti, ako ne i sada – sa nama se nikad ne zna – da pravi velike rezultate, poručila je Čađo.


BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOKIĆ I DONČIĆ SE SMEJU SVIMA: Kakve reči čuvenog NBA asa (VIDEO)