ZAVALITE SE I UŽIVAJTE: Objavljeno 10 najboljih poteza Evrobasketa - monstruozna zakucavanja i košarkaške minijature od kojih zastaje dah

Novosti online

22. 09. 2022. u 16:46

ORGANIZATORI evropskog prvenstva u košarci po završetku Evrobasketa izbacili su video sa 10 najboljih poteza minulog takmičenja.

ЗАВАЛИТЕ СЕ И УЖИВАЈТЕ: Објављено 10 најбољих потеза Евробаскета - монструозна закуцавања и кошаркашке минијатуре од којих застаје дах

FIBA.Basketball

Među košarkaškim minijaturama koje su obeležile šampionat nema niti jednog poteza srpskih igrača. Mesto među tri najbolja, i to na trećoj poziciji je našlo monsturozno zakucavanje Janisa Adetokumba protiv Estonije.

Isped grčke zvezde je samo trenutak u kome Francuz Rudi Gober "na poster" stavlja Luku Dončića i čudesno proturivanje lopte kroz noge rivalu Luke Dončića i onda maestralna asistencija koja je proglašena najlepšim potezom Evrobasketa. 

Najbolji košarkaš "zmajčeka" ima još jedan potez u Top 10 – trojka na isteku napada protiv Francuske.

Jedan od poteza koji je mogao da uđe u konkurenciju je svakako i Jokićeva trojka sa više od pola terena u porazu protiv Italije (94:86), ali ipak sumorno prvenstvo za Pešićeve "orlove" upotpunjeno je i činjenicom da ni na ovoj listi neće biti naših igrača.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna