KUM UNIŠTIO PORODICU DONČIĆ: Prvo je zaveo mamu, a onda im uzeo milione...

Novosti online

15. 09. 2022. u 12:31

LUKI Dončiću ne cvetaju ovih dana ruže ni na privatnom ni na "poslovnom" planu. Slovenija je šokantno poražena od Poljske, a mediji već danima bruje o sukobu asa Dalasa sa mamom Mirjam Poterbin.

КУМ УНИШТИО ПОРОДИЦУ ДОНЧИЋ: Прво је завео маму, а онда им узео милионе...

FOTO: Printskrin/mirjampotrebin instagram

Naime, tokom Evropskog prvenstva se pojavila vest da će Luka tužiti mamu i tražiti od nje da mu vrati sva prava. Sada se pojavio čitav niz informacija iz privatnog života porodice koje su dale malo bolji uvid u celu situaciju.

Jedna od ključnih figura razdora je kum porodice Dončić. Boris Požeg, kog slovenačka javnost poznaje kao „Piksija“, bio je u ljubavnoj vezi sa Mirjam Poterbin, a ona se grdno prevarila što mu je verovala.

Naime, Saša i Mirjam su krenuli odvojenim putevima, a Boris je sve to, čini se znalački, iskoristio.

Boris je poslovni čovek iz Ljubljane koji je stekao svoje ime u svetu nekretnina i u ugostiteljstvu. Bio je u ljubavnoj vezi sa bivšom manekenkom i kozmetičarkom Mirjam, a u košarkaškim krugovima ima nadimak Piksi.

Dončićeva majka je tokom njihove ljubavne veze prenela upravljanje svim poslovnim firmama koje plasiraju brend Luke Dončića i tu počinje zaplet.

Ovu informaciju su preneli slovenački i američki mediji, a Požeg je čak vlasnik 40 odsto kompanije LD77 koja nosi Dončićevo ime (to znači da su u igri desetine miliona dolara).

Zanimljivo, dok se ovo dešavalo javnosti je bilo samo evidentno da je Dončić promenio odnos prema roditeljima. Iako ga je mama pratila svuda i bila njegov veliki oslonac, odjednom je više nije bilo nigde. Nije dolazila na mečeve, nije se fotografisala sa sinom…

Sa druge strane, otac Saša je sve više bio uz sina. Gledao je NBA mečeve u društvu holivudskih zvezda, išao je na odmor sa sinom, a čak je odlučio i da sa sinom gleda meč Srbije i Slovenije u Ligi nacija. Tada je „Bild“ pod vinjetom ekskluzivno objavio da se Dončić posvađao sa majkom zbog izbora partnera – Borisa Požega.

Luka je navodno ljut zbog takve njene odluke, a kasnije je postalo jasno i da je u igri i veliki novac.

Postalo je jasno od prošlog oktobra, nedugo nakon što je Slovenija igrala na Olimpijskim igrama i završila kao četvrta.

Kako piše „Žurnal24.si“, krenule su porodične razmirice, pa je počela neugodna podela imovine. Dončić i mama su se posvađali oko imovine, barem je tako tvrdio Mark Stajn, američki novinar, ali se ispostavilo da je kriv zapravo – Boris Požeg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

Požeg je bio pod istragom ove godine jer je učestvovao u tri velike krađe, a navodno su on i još dvojica oštetili drugu stranu za više od 45.000 evra.

Tužilaštvo ih tereti za krađu dva vozila i skutera, koji je navodno Mirjam dala Luki. Požeg je prošlog meseca sve demantovao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)