BIZARNO: Luka Dončić tužio rođenu majku! Isplivali detalji porodične svađe koja trese Sloveniju

Tanjug

07. 09. 2022. u 16:53

NAJBOLjI košarkaš reprezentacije Slovenije Luka Dončić tužio je majku Mirjam Poterbin jer želi da povrati potpunu kontrolu nad brendovima koji nose njegovo ime.

БИЗАРНО: Лука Дончић тужио рођену мајку! Испливали детаљи породичне свађе која тресе Словенију

FOTO: Printskrin/mirjampotrebin instagram

Kako je preneo NBA analitičar i nekadašnji novinar "Njujork tajmsa" i "Vašington posta", Mark Stajn, Dončić je podneo zahtev Kancelariji za patente i žigove SAD (USPTO) u kom zahteva da se poništi registracija zaštitnog znaka "Luka Doncic 7", koji je u vlasništvu njegove majke.

- Nastavljam da rastem kao igrač i kao osoba, tako da mi je važno da kontrolišem sopstveni brend - izjavio je Dončić za "The Stein line".

Košarkaš Dalasa želeo je da registruje svoj brend kao "Luka Doncic", ali je Kancelarija za patente i žigove odbila da to učini jer već postoji brend "Luka Doncic 7", a njegova majka nije želela da ga otkaže.

FOTO: AP

U tužbi se navodi da Dončić nije povezan sa tim brendom i da on ne odobrava stavljanje robe i usluga pod tim imenom.

Mark Stajn je preneo da Dončić više nije povezan sa kompanijama koje poseduju i brodaju brend "LD 77" i koji upravljaju sajtom lukadoncic.com.

Prema Agenciji za javne evidencije (Ajpes), ovim kompanijama trenutno zajedno upravljaju Mirjam Poterbin i direktor Boris Požeg.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba