OTPAO SA PEŠIĆEVOG SPISKA, PA SE OGLASIO: Nemanja Nedović u donjem vešu iz kreveta poslao poruku (FOTO)

Novosti online

25. 08. 2022. u 10:08

BURNO leto za srpsku košarku. Mlađe kategorije kao po običaju nisu više dominantne u evropskim takmičenjima, štaviše bore se za opstanak ili povratak u najkvalitetniju diviziju, a ne za medalju.

ОТПАО СА ПЕШИЋЕВОГ СПИСКА, ПА СЕ ОГЛАСИО: Немања Недовић у доњем вешу из кревета послао поруку (ФОТО)

FOTO: N. Paraušić

A seniorska reprezentacija je ušla u cajtnot za plasman na Mundobasket. Nemaju prava više na kiks, Svetislav Pešić i njegovi učenici moraju da pobede pod obavezno večeras Grčku, a onda za tri dana da urade to isto u Turskoj protiv domaćina.

U ovu avanturu Srbija ulazi bez Miloša Teodosića, koga je Pešić precrtao na početku priprema, ali i Nemanje Nedovića (možda i zaigra protiv Turske).

Novi član Crvene zvezde je otpao sa spiska za meč sa "helenima" zbog povrede koju je zaradio tokom meča sa Slovenijom, zbog koje je propustio turnir u Nemačkoj.

Foto: AP

 

Nedović ostaje u kombinaciji za meč sa Turskom i Evrobasket, ali ga publika neće gledati u Beogradu. Ipak, i pored toga beku reprezentacije Srbije ne manjka raspoloženje.

On se u međuvremenu oglasio na društvenim mrežama, gde je okačio sliku kako u donjem vešu leži u krevetu i sluša muziku, a uz sliku je ostavio i posebnu poruku.

- Uvek se smeši i kontroliši ono što možeš - napisao je Nedović uz podignut palac na gore.

BONUS VIDEO: Ovako se Pešićevi "orlovi" spremaju za Mundobasket

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

JOKIĆ I DONČIĆ SE SMEJU SVIMA: Kakve reči čuvenog NBA asa (VIDEO)