NOVO SJAJNA SARADNJA: KSS i kompanija VODAVODA opet zajedno (FOTO)

N. I.

23. 08. 2022. u 16:20

KOŠARKAŠKI Savez Srbije i kompanija VODAVODA danas su u hotelu "Hajat" zvanično predstavili novo partnerstvo, prema kome je naša domaća voda iz banje Vrujci postala zvanična voda KSS i svih ženskih i muških nacionalnih selekcija, od najmlađih do seniorskih, kao i veliki sponzor ženske seniorske reprezentacije Srbije, koja će nositi reklamu VODAVODA na dresu.

НОВО СЈАЈНА САРАДЊА: КСС и компанија ВОДАВОДА опет заједно (ФОТО)

FOTO: KSS

Saradnju su ozvaničili predsednik KSS Predrag Danilović i kreator i osnivač brenda VODAVODA Vojin Đorđević, svečanim potpisivanjem ugovora u prisustvu selektora ženske i muške seniorske reprezetacije Srbije Marine Maljković i Svetislava Pešića.

Obnavljanjem saradnje uspostavljene davnih godina, VODAVODA se vraća u srpsku košarkašku porodicu i tokom narednog perioda pružiće podršku svim našim košarkaškim selekcijama.

Uvodnu reč na izuzetno posećenoj konferenciji za medije imao je predsednik KSS Predrag Danilović.

– Jako mi je drago što smo danas ovde i što smo u prilici da potpišemo još jedan ugovor. Bez pomoći naših prijatelja i privrede nema ni uspeha, a ni razvoja košarke u našoj zemlji. Ugovor potpisujemo pred velika takmičenja koje naša muška i ženska reprezentacija imaju u narednom periodu. Čekaju nas narednih nedelja veliki izazovi koje ćemo, nadam se, uspešno prebroditi uz pomoć prijatelja kao što je Vojin Đorđević i VODAVODA. Posebno me raduje što će naši reprezentativci i reprezentativke piti domaću vodu svetskog kvaliteta u domaćem vlasništvu. Hvala Vojinu, hvala VODAVODI što će biti uz nas narednih godina i što ćemo zajedno promovisati zdrav život i zdrave navike, kako sadašnjih tako i budućih reprezentativaca.

O detaljima saradnje i zajedničkim planovima, koji će pored podrške nacionalnim selekcijama podrazumevati značajne projekte koji imaju za cilj podstrek mladima da se bave ovim sportom i kreiranje novih generacija šampiona, govorio je Vojin Đorđević, prvi čovek VODAVODE.

– Baš je lepo da smo opet zajedno i to najbolje govori kako se osećamo. Posle mnogo godina opet smo uz Košarkaški savez i naše reprezentacije, mušku i žensku. U prošlosti smo zajedno doživeli mnogo prelepih trenutaka, velikih uspeha. Srećni smo što ćemo u ovako važnom trenutku, kada mušku reprezentaciju čekaju kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo, pa i Evropsko prvenstvo, a žensku selekciju Mundobasket, opet biti uz naš tim. Verujemo da će nam današnje partnerstvo doneti mnogo toga lepoga. Imamo izuzetne pojedince, tim, trenere, profesionalce, sa druge strane i dobru volju i nameru, želju svih da se obraduje nacija i učini nešto posebno. Verujemo da će ovaj period i ovo partnerstvo doneti dobre rezultate svim reprezentacijama Srbije.

Prisutnima se obratio i selektor muške reprezentacije Svetislav Pešić, koji je u prošlosti beležio istorijske uspehe uz podršku VODAVODE.

– Kada sam čuo da je ova kompanija opet u košarci, bila je to jedna od najlepših vesti od kada sam se vratio na klupu reprezentacije. Kao čovek iz proizvodnje podržavam ovaj brend. Pravili smo sa njima velike rezultate. Drago mi je što će svojim programom i idejama pomoći i dati podsticaj i ženskoj reprezentaciji i mlađim kategorijama. I naravno da zajedno ostvarimo dobre rezultate! Pred nama su velika takmičenja…

Naše najbolje košarkašice su poslednjih godina beležile vrhunske rezultate, a selektorka Marina Maljković je rekla:

– Zadovoljstvo mi je što mogu da predstavim velike uspehe koje smo napravile. Čeka nas SP u Australiji, a trenutno smo u procesu pravljenja nove šampionske generacije. Ponosna sam što će ovaj brend krasiti naš dres. Želim sreću selektoru Pešiću i košarkašima, cela Srbija će navijati za njih.

Na kraju, Maljkovićeva je uručila Đorđeviću dres naše reprezentacije, dok je prvi čovek VODAVODE uzvratio prigodnim poklonima.

BONUS VIDEO: Zagrevanje "orlova" pred Nemačku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili