"IZVINI TEO"! Oglasili se Nedović i Kalinić, a izjava Italijana o potezu Pešića je hit

Novosti online

09. 08. 2022. u 08:40

KAPITEN to nije zaslužio, a i ne izbacuje se tako kapiten, pa ako je reč i o Svetislavu Pešiću. Jedna legenda je posramila drugu, ali i zadala novi udarac srpskoj košarci, koja se još crveni posle neodlaska na Olimpijske igre u Tokijo, ali i poslednje blamaže u Nišu od Belgije.

ИЗВИНИ ТЕО! Огласили се Недовић и Калинић, а изјава Италијана о потезу Пешића је хит

FOTO: Nebojša Paraušić

Ceo svet priča o potezu Pešića da precrta Miloša Teodosića, veliki je broj onih koji su stali na stranu organizatora igre Virtusa iz Bolonje.

Poznati italijanski košarkaški novinara i urednik na Sportandu Alesandro Mađa je dao vrlo slikovit prikaz šta bi on da je u poziciji da na raspolaganju ima igrača kao što je Teodosić. Sve i da nije u dobrim odnosima sa njim.

- Jedan neželjen i nestručan tvit: Miloša Teodosića ne bih izostavio i da sam selektor "drim tima" i da mi on urinira u rezervoar - napisao je Mađo.

Oglasio i novi igrač Crvene zvezde i reprezentativac Srbije, Nemanja Nedović. On je na svojim društvenim mrežama objavio zajedničku fotografiju sa Teodosićem, a sličnu stvar je uradio i Nikola Kalinić, koji je podelio čuvenu trojku MIloševu protiv Španaca 2010. godine preko Horhea Garbahose.

Foto: Printskrin

 

Podsetimo, Srbija će 25. avgusta igrati protiv Grčke u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, tri dana kasnije protivnik će biti Turska, a Evrobasket je na programu od 1. do 18. septembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

ŽELJKO OBRADOVIĆ OBUKAO DRES DRUGOG KLUBA: Trener Partizana se setio istorijskih momenata od pre 30 godina (FOTO)