RADONJIĆ PRAVI MOĆAN TIM: Panatinaikos doveo Grka, on je osmo pojačanje Atinjana

Tanjug

25. 07. 2022. u 14:49

GRČKI košarkaški reprezentativac Jorgos Kalaicakis potpisao je dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom, saopštio je klub iz Atine.

РАДОЊИЋ ПРАВИ МОЋАН ТИМ: Панатинаикос довео Грка, он је осмо појачање Атињана

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Ovaj 23-godišnjak je ponikao u grčkom velikanu, a sezonu 2019/2020. je proveo na pozajmici u litvanskom Nevežisu. On se potom vratio među "zelene", a onda je igrao za Milvoki, Viskonsin, Oklahoma blu i Oklahoma tander.

Kalaicakis je sa Panatinaikosom osvojio četiri titule u nacionalnom prvenstvu, kao i četiri Kupa Grčke. On će u klubu ponovo igrati sa bratom blizancem Panajotisom, koji je nedavno stigao u Atinu iz Lietkabelisa.

- Ostvario mi se životni san da zajednom sa Panajotisom jednog dana zajedno igramo u Panatinaikosu. Radujemo se što ćemo zajedno igrati u zelenom dresu, a daću sve od sebe svaki dan - rekao je Jorgos Kalaicakis.

On je osmo pojačanje ekipe iz Atine, koju sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde Dejan Radonjić. Panatinaikos je pored braće Kalaicakis angažovao i Parisa Lija, Marijusa Grigonisa, Nejta Voltersa, Derika Vilijamsa, Endrjua Endruza i Arturasa Gudaitisa.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati