"SMEJEMO SE HRVATIMA, A BIĆEMO KAO ONI": Svetislav Pešić ljutito upozorava na stanje u srpskoj košarci

Novosti online

29. 06. 2022. u 13:51

BIVŠI srpski košarkaš Mile Ilić je u svom podkastu ugostio selektora naše reprezentacije Svetislava Pešića. Trener koji je Nemačku odveo na krov Evrope, a Srbiju do evropskog i svetskog zlata, strahuje da naša košarka ne doživi sudbinu hrvatske.

СМЕЈЕМО СЕ ХРВАТИМА, А БИЋЕМО КАО ОНИ: Светислав Пешић љутито упозорава на стање у српској кошарци

Foto: EPA

Popularni Kari kaže da je sada vreme kada prestaje klupsko rivalstvo i kada svi treba da se ujedine kako bi podržali reprezentaciju.

- Sad smo imali sastanak sa klubovima u Savezu. Sa Zvezdom, Partizanom, predsednikom, direktorom, generalnim menadžerom. Ja sam rekao, nije ovo moja reprezentacija ili reprezentacija Aleksandra Vučića, ovo je reprezentacija vaša, odnosno naša. I sada kada se završila liga, sve zastave koje postoje, crveno-bele, zeleno-bele, ove roze kao kod Mege, crno-bele, sve te zastave se ujedinjuju u jednu, a to je srpska zastava - rekao je Pešić.


Ilić je na ovu konstataciju našeg selektora odgovorio: ''Tako bi trebalo biti.'' A to je razljutilo Pešića.

- Ne, tako mora biti. Mile, ako toga ne bude... Dobro si me sada napalio ovim pitanjem. Mi se sad smejemo kad kažemo "Hrvatska". Oni ne mogu da osvoje medalju, ne zna se koliko dugo, 20 godina. Od Grčke, Atine, sećaš se. Sve će to biti ovde. Prema tome, što mene pitaš za zlatnu medalju? Ja sam je već osvojio. Hajde vi sada osvojite. Evo, ja sam došao da vam pomognem da osvojite i vi, ali ja sam je već osvojio, meni ne treba zlatna medalja. Ja preuzimam apsolutnu odgovornost. Ali i ti si bio igrač, jedan košarkaš ne čini tim, ali jedan može raz****ti kompletnu ekipu - objasnio je Pešić. 

BONUS VIDEO: Pešić okupio "orlove" - trening reprezentacije Srbije
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)