"POSTOJAĆE ZVEZDA I BEZ SVIH NAS": Nebojša Čović o teškoj situaciji u kojoj se šampion ABA lige nalazi

Novosti online

28. 06. 2022. u 09:59

Crvena zvezda je ostala bez Dejana Davidovca i Ostina Holinsa, koji su prihvatili ponude CSKA i Makabija, Zvezdi preti odlazak Nikole Kalinića ukoliko lideru tima budu primamljive opcije iz inostranstva.

ПОСТОЈАЋЕ ЗВЕЗДА И БЕЗ СВИХ НАС: Небојша Човић о тешкој ситуацији у којој се шампион АБА лиге налази

FOTO: N. Paraušić

Pored toga, Dejan Radonjić još razmišlja o novom ugovoru, pa je Zvezdina nova sezona još "u magli". 

Prvi čovek kluba Nebojša Čović je govorio o aktuelnoj situaciji.

- Interesantno je što svi brinu, svi hoćemo dobar tim da imamo. Naravno da i mi hoćemo garantovan budžet. Naravno da smo hteli prošle godine Davidovca, da potpiše kada je i Dobrić, ali je procena bila da treba da se dokaže. Ponuda CSKA je duplo veća, to se ne odbija. Davidovac je od 2014. u sistemu, nek ode da zaradi. Holinsa nismo produžili u januaru, šta da radimo. Dejana Radonjića što se tiče, dali smo ponudu. Vaše je da odgovorite, prihvatam ili ne. Ili prihvatam, ali popravite ovo i ono. Šta sad da radimo - rekao je Čović na TV Pink i istakao da niko ne sme da igra dok ne plati porez.

- Ne treba niko da se takmiči dok ne plati porez, kako će se takmičiti klubovi koji su omalovažili. Postojaće Zvezda i bez svih nas. Zvezda postoji 80 godina, od Nebojše Popovića i drugih. Neko je ostao 5-10 godina, svako treba da vidi šta je ostavio od trofeja do finansija. Oni koji su najglasniji prema nama su ostavili mnogo dugova klubu. Imate za kraj, dok smo plaćali poreze, drugi su plaćali igrače.

BONUS VIDEO: PEŠIĆ OKUPIO "ORLOVE": Trening reprezentacije Srbije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za kraljevsku krunu (VIDEO)