NISU IMALI NI ZA PATIKE: Kako su braća Janis i Tanasis Adetokumbo delili jedan par obuće na treningu (VIDEO)

Novosti online

22. 06. 2022. u 23:16

PRIČA o braći Janisu i Tanasisu Adetokumbu koji dele jedini par patika tokom treninga je dobro poznata ljubiteljima košarke, ali dodatno pogađa u srce kada se pogleda kako je prikazana u filmu "Uspon" koji govori o ovoj sportskoj porodici.

НИСУ ИМАЛИ НИ ЗА ПАТИКЕ: Како су браћа Јанис и Танасис Адетокумбо делили један пар обуће на тренингу (ВИДЕО)

AP Photo/Paul Sancya

Uskoro bi trebalo da izađe film o porodici Adetokumbo, koji govori o trojici braće koji su postali NBA šampioni, što je jedinstven slučaj u istoriji najjače košarkaške lige na svetu.


Janisova braća Tanasis, Kostas, Aleks i Fransis su takođe sportisti. Pored bivšeg MVP-ja lige i NBA šampiona, takođe su se i Tanasis i Kostas "okitili" prstenom. Janisu i Tanasisu je to pošlo za rukom 2021. sa Milvokijem, dok je Kostas bio šampiona sa Lejkersima godinu dana ranije.

Jedna od najpoznatijih priča o prvim koracima Janisa Antetokounmpa u košarci je činjenica da je njegova porodica bila veoma siromašna, te su Janis i Tanasis imali samo jedan par patika koji su delili na treningu.

Ova priča je prilično precizno prikazana u novom "tizeru" nadolazećeg filma „Uspon“.

U filmu se pojavljuje i nigerijsko-američka glumica Jetide Badaki, najpoznatija je po ulozi Bilkis u seriji "Američki bogovi".

BONUS VIDEO: Nemanja Bjelica slavi NBA titulu
 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja