KOLIKI JE JOKIĆ PATRIOTA: Novinar otkrio neverovatan podatak koji pokazuje "DŽokerovu" ljubav prema Srbiji

Novosti online

22. 06. 2022. u 19:01

AMERIČKI novinar Tomi Bir, objavio je listu od sedam NBA košarkaša koji su proveli najviše minuta na parketu u drugom delu sezone, a drugi na listi je upravo naš Nikola Jokić.

КОЛИКИ ЈЕ ЈОКИЋ ПАТРИОТА: Новинар открио невероватан податак који показује Џокерову љубав према Србији

FOTO: N. Paraušić

Nakon što je Stefan Bondi, novinar koji prati Nju Jork Nikse za dnevne novine "Nju Jork dejli njuz" objavio da se košarkaš Niksa, Alek Burks, povredio i da će morati na operaciju stopala, Bir je pronašao i uzrok povrede.


On je na svom "tviter" nalogu naveo sedam igrača koji su u igri proveli najviše minuta u drugom delu sezone, a prvi na listi je upravo Burks, koji se nedavno povredio. Novinar je ovim aludirao da su košarkaši preopretećeni velikim brojem utakmica u sezoni.


Zanimljivo je da je drugi na spisku naš Jokić koji je i pored izuzetno naporne NBA sezone, odlučio da igra za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu ovde godine. Odmah iza "Džokera" je i Luka Dončić koji se takođe odlučio da brani boje Slovenije na EP.

Dok NBA zvezde odmaraju do početka nove sezone, Jokić i Dončić su i pored teške godine u kojoj su kao apsolutni lideri vodili svoje ekipe do plej-ofa, odlučili da nastupe za nacionalni tim.

Evrobasket je na programu od 1. septembra ove godine i trajaće do 18. istog meseca, a domaćini će biti Nemačka, Gruzija, Češka i Italija.

Naša reprezentacija je u grupi "D" zajedno sa Češkom, Poljskom, Finskom, Izraelom i Holandijom.

BONUS VIDEO: Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)