SRPKINJE RAZBILE HRVATICE PA SE POČASTILE RUMENKOM: Hit snimak naše ženske basket reprezentacije (VIDEO)

Novosti online

03. 06. 2022. u 17:17

ŽENSKA 3x3 reprezentacija Srbije niže uspehe i oduševljava ljubitelje basketa, kako na terenu, tako i svojim šarmom i ležernošću van njega.

СРПКИЊЕ РАЗБИЛЕ ХРВАТИЦЕ ПА СЕ ПОЧАСТИЛЕ РУМЕНКОМ: Хит снимак наше женске баскет репрезентације (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/3x3 Fiba

U Izraelu se trenutno igra kvalifikacioni turnir za Evropski kup u 3x3 basketu, a srpske devojke impresionirale su na samom startu.

Sastav koji čine Aleksandra Račić, Katarina Zec, Snežana Čolić i Žaklina Janković, došao je do ubedljivog trijumfa nad komšinicama, bilo je 18:9 za našu selekciju protiv Hrvatske. Bila je ovo druga pobeda na turniru, a pre toga pred srpkinjama oružje su poližile Ukrajinke.  

U Izraelu trenutno vladaju ogromne vrućine. Sjajne devojke koje brane boje naše zemlje posle meča sa Hrvatskom udobno su se smestile, kako bi ispratile utakmicu između Gruzije i Slovačke. A onda je kamera uhvatila Katarinu Zec i Snežanu Čolić u jednom presimpatičnom momentu.

Njih dve su kako bi se osvežile, rešile da uživaju u ukusu sladoleda, reklo bi se po snimku nešto nalik našem "Rumenku". Kada su shvatile da je taj trenutak zabeležila kamera, šarmantno su se nasmejale i mahnule gledaocima.

Naša reprezentacija trenutno zauzima prvo mesto na tabeli i očekuje ih meč protiv Slovačke, u koji ulaze sa oreolom velikog favorita.  

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)