"INTENZITET I ČVRSTINA MORAJU BITI NA NIVOU": Željko Obradović sprema veliku analizu, vremena za popravke je malo

Novosti online

28. 05. 2022. u 15:15

KOŠARKAŠI Partizana pretpreli su sinoć bolan poraz u finalu Admiralbet ABA lige. Rezultatom 90:76 veliku pobedu je odnela ekipa Crvena Zvezda i time napravila značajan korak ka odbrani trofeja.

ИНТЕНЗИТЕТ И ЧВРСТИНА МОРАЈУ БИТИ НА НИВОУ: Жељко Обрадовић спрема велику анализу, времена за поправке је мало

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović/ABA liga

Trener Partizana Željko Obradović izneo je očekivanja pred još jedno gostovanje najljućem gradskom rivalu.

– Nova utakmica u seriji dolazi već sutra. Imamo danas trening i analizu svega što se sinoć dešavalo, pa ćemo učiniti sve što je u našoj moći da stvari koje nisu bile dobre ispravimo. Očekuje nas još jedna utakmica u kojoj će intenzitet i čvrstina morati da budu na nivou finala i mi tako moramo da igramo ukoliko želimo da se borimo za drugačiji ishod utakmice, od onog u prvom meču.

Košarkaš crno-belih, Aleksa Avramović, ubeđen je u snagu tima da konsoliduje redove i smanji broj grešaka iz prvog meča finalne serije.

– Sutra je nova utakmica u kojoj moramo da damo sve od sebe kako ne bi ponavljali greške koje smo u seriji pravili. Takozvani prazan hod i period loše igre na početku drugog poluvremena smo skupo platili, baš kao što ćemo svaki put platiti ako takve stvari budemo ponavljali. Imamo jedan dan za predah, analizu i pripremu. Verujem da ćemo sutra na terenu izgledati mnogo bolje.

Finalna serija Jadranske lige igra se na tri pobede. Crvena zvezda je povela rezultatom 1:0, a sutrašnji meč istih rivala na programu je od 20 časova.

Direktan tekstualni prenos možete pratiti na portalu "Novosti".

 BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a