KATALONCI UŽIVALI U BEOGRADU: "Pešić odličan trener, Bodirogu volimo, a Sašu Đorđevića ne..."

A. I./V.F.

21. 05. 2022. u 14:07

KOŠARKAŠI Barselone poraženi su od Real Madrida u evroligaškom el klasiku, a u meču za treće mesto igrali su protiv Olimpijakosa.

КАТАЛОНЦИ УЖИВАЛИ У БЕОГРАДУ: Пешић одличан тренер, Бодирогу волимо, а Сашу Ђорђевића не...

Foto: Printskrin/Twitter/@kosovanfooty_EN

Navijači tima iz Barselone bili su nekoliko dana u Beogradu, gde je sve proticalo u najboljem mogućem redu. Reporter Novosti razgovarao je sa dvojicom "los kulesa", a nedaleko od njih velika grupa Olimpijakosovih pristalica pesmom se pripremala za meč.

Pred naredni duel osvrnuli su se na meč protiv Reala.

- Imali smo bolji tim, boljeg trenera, mogli smo da dominiramo u utakmici. Razočarani smo krajnjim ishodom. Imali smo dobru sezonu, rekao je našem reporteru navijač Barselone.

Velika imena srpske košarke nastupala su u Barseloni: Zoran Savić, Saša Đorđević, Dejan Bodiroga, na klupi je bio Svetislav Pešić, Bodirogu naši sagovornici pamte po najboljem.

- Volimo Dejana Bodirogu. Sašu Đorđevića, ne. Zato što je prešao u Real Madrid. Svetislav Pešić je bio odličan trener, ali Šaras je bolji. Očekujemo da ostane u Kataloniji.

Kao i sve goste, oduševila ih je prestonica Beograda.

- Obišli smo Kalemegdan, prelepo je mesto. Prestonica Srbije je jako lepa. Ima dosta mesta za šoping, hrana je odlična, ljudi su fantastični, oduševljeni smo koliko narod Srbije zna o košarci i koliko razume igru, poručili su Katalonci.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a