ERGIN ATAMAN PRED FINALE: "Moj sin je veliki navijač Reala, ali..."

Novosti online

20. 05. 2022. u 12:36

U FINALU košarkaške Evrolige za sezonu 2021/2022. igraće ekipe Anadolu Efesa i Real Madrida. U petak je takmičarski dan pauze na Fajnal-foru koji se održava u Beogradu, ali i dan kada će se javnosti na konferenciji za medije obratiti treneri i igrači finalista.

ЕРГИН АТАМАН ПРЕД ФИНАЛЕ: Мој син је велики навијач Реала, али...

Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Trener turskog Efesa Ergin Ataman pred novinarima je najavio predstojeće finale. Pohvalio je svog kolegu sa kojim će se susresti u finalu, ali i najavio pobedu.

 


- Real je sjajan tim, sa fantastičnim trenerom. To smo osetili najbolje prošle godine, Laso uvek sprema nešto neočekivano. Veoma su dominantni u reketu, veoma su dobri sa Tavaresom, Rendolfom, imaće nekoliko strategija, ali uz kreativnost naših plejmejkera i bekova pokušaćemo da napravimo razliku, jer oni koriste visoke igrače za to. Biće izazovno finale, polufinale je pokazalo koliko su male razlike između timova. U fudbalu kod nas u Turskoj postoje veliki navijači Reala, a jedan od njih je moj sin i svake godine dobijamo poklon. U fudbalu navijamo za Real, ali sutra ćemo mi pobediti - izjavio je Ataman.

Turski trener se osvrnuo i na promene koje se dešavaju u timu iz Madrida nakon što se u polufinalnom meču protiv Barselone povredio plejmejker Reala Najdžel Vilijams Gos. Bez obzira na to, Efes neće odstupati od svog stila igre.

- Naš stil je manje-više isti uvek, ali Pablo je rekao da će možda Ertel igrati, ako ne bude tako, igraće sa petoricom visokih. Igrali su zonu prošle sezone u Istanbulu, videćemo. Ovo je moja filozofija, imam sjajne igrače u perimetru, pokušaćemo da igramo na isti način - zaključio je iskusni stručnjak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega