NAGRADE URUČILI ŽOC I SUPRUGA DUDE IVKOVIĆA: Mirotić MVP Evrolige, Barcokas najbolji trener

Novosti online

18. 05. 2022. u 12:31

KOŠARKAŠ Barselone Nikola Mirotić proglašen je za najkorisnijeg igrača ove sezone u Evroligi.

НАГРАДЕ УРУЧИЛИ ЖОЦ И СУПРУГА ДУДЕ ИВКОВИЋА: Миротић МВП Евролиге, Барцокас најбољи тренер

foto: EPA

Njega su izabrali navijači, mediji, treneri i kapiteni timova. MVP trofej dodeljen mu je na ceremoniji u Beogradu, a primio ga je iz ruku Željka Obradovića, stratega Partizana.

– Veliko je zadovoljstvo dobiti ovu nagradu od Željka Obradovića, jednog od najboljih trenera u istoriji. Zahvaljujem se svim saigračima, treneru, porodici. Ovom prilikom Nik Kalates mi je poručio ako osvojim nagradu za MVP-ja da se lično njemu zahvalim – što ovom prilikom i činim. Želim da se zahvalim mom individulanom treneru koji je jedan od najzaslužnijih, ako ne i najzaslužniji za ovu nagradu. Moja je koliko je i njegova – rekao je igrač Barse po uručenoj nagradi.

Nagradu za najboljeg mladog igrača Evrolige dobio je Mirotićev saigrač Rokas Jokubaitis.

Najbolji trener je Jorgos Barcokas, koji je sa Olimpijakosom izborio fajnal-for Evrolige. Njemu je nagradu uručila supruga Dude Ivkovića Nina.

– Ovo je veoma emotivan momenat za mene, s obzirom na to da mi je nagradu uručila supruga Dude Ivkovića. Naravno, veoma sam ponosan na ovu nagradu i želeo bih da zahvalim svojim igračima, kao i stručnom štabu, ali i ostalim trenerima koji su me učinili boljim – rekao je Barcokas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere