ABA USIJANJE: Evo kada Crvena zvezda i Partizan igraju majstorice u Beogradu za plasman u finale regionalne lige u košarci

Novosti online

17. 05. 2022. u 12:46

KOŠARKAŠI Partizana i Crvene zvezde moraće da igraju majstorice protiv Budućnosti, odnosno Cedevita Olimpije, ne bi li potražili plasman u ABA finale, a danas je regionalna liga saopštila kada će ti odlučujući mečevi biti odigrani.

АБА УСИЈАЊЕ: Ево када Црвена звезда и Партизан играју мајсторице у Београду за пласман у финале регионалне лиге у кошарци

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Na parket hale "Aleksandar Nikolić" najpre će Partizan i Budućnost, koji će odmeriti snage u nedelju, 22. maja, od 20 časova i 30 minuta.

Crvena zvezda i Cedevita Olimpija će u ponedeljak, 23. maja, od 19 sati, na istom mestu odigrati svoju treću utakmicu polufinalne serije.

Pobednici će proći u finale u kome se igra na tri pobede, a za koje su prvobitno planirani termini utorak 24. maj, četvrtak 26. i ponedeljak 30, dok bi, u slučaju potrebe, akteri igrali i prvog, odnosno petog dana juna.

Međutim, moguća su pomeranja ovih termina, imajući u vidu da je majstorica Zvezde i Cedevita Olimpije zakazana samo dan pre planiranog početka finala.

BONUS VIDEO: Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)