KOLIKO OVAJ ČOVEK MRZI SRBE! Jusuf Nurkić sada udario na Zvezdu

Novosti online

17. 05. 2022. u 08:48

MRŽNjA Jusufa Nurkića prema Srbiji i svemu što je srpsko nema granicu.

КОЛИКО ОВАЈ ЧОВЕК МРЗИ СРБЕ! Јусуф Нуркић сада ударио на Звезду

FOTO: Tanjug/AP

Na dan obeležavanja godišnjice Srebrenice, kao po običaju krene rafal uvreda na račun Ratka Mladića i Srba, kao da Bošnjaci nisu nikada ratovali. 

- Zajedno možemo osigurati da se ta stravična dela više nikada ne ponove. (Navodni) Genocid nad Bošnjacima je najgori zločin koji se dogodio u Evropi od Drugog svetskog rata - napisao je, između ostalog, Jusuf Nurkić na svom profilu o dešavanjima u Srebrenici.

Pre godinu dana je podigao buru na društvenim mrežama objavljivanjem fotografije džamije koju je stvorio ustaški vođa Ante Pavelić u Zagrebu, želevši da time pridobije podršku muslimanskog stanovništva za ustašku državu.

Nedavno je Nurkić ušao i u sukob sa predsednikom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem, koji je u jednom intervju izjavio da Jusuf zbog svih tih izjava nikada ne bi mogao da igra u Zvezdi.

Nije se dugo čekao odgovor uvređenog Bosanca.

- Kada vas kriminalci prozivaju, onda znate da radite nešto dobro, je l’ tako? Za dotičnog nemam baš puno reči. Za mene postoji samo jedan klub u Beogradu, a to je Partizan, tako da svakako ja ne bih mogao da igram za Zvezdu, hteo on to ili ne - rekao je tada Nurkić. 

A sada se oglasio Nurkić i posle meča Cedevita Olimpije i Crvene zvezde. NBA košarkaš je komentarisao odluku sudija.

- Haha, je l' moguće? Vreme "00" a sudija kaže faul koš? - oglasio se Jusuf Nurkić, koji je dobio veliki broj komentara na ovu svoju objavu.

Foto: Printskrin

 

Podsećanja radi, košarkaši Crvene zvezde poraženi su u gostima nakon produžetka od Cedevita Olimpije u drugom meču polufinalne serije regionalne ABA lige, gde se dosta pričalo o sudijama, pogotovo o spornim poslednjim sekundama "regularnog dela".

Naime, krilni centar Zvezde Luka Mitrović je došao do lopte ispod koša i pogodio uz zvuk sirene, a sve to učinio je uz faul. Sudije su posle pregleda snimka priznale koš, a Mitrović je pogodio dodatno bacanje.

Otišao je meč u produžetak, domaći su pobedili, ali i osuli drvlje i kamenje na Zvezdu, koja isto nije bila zadovoljna arbitražom, jer su Slovenci mnogo puta više išli na liniju slobodnih bacanja nego srpski klub.

Sada je trenutni rezultat u polufinalnoj seriji 1:1.Treći, odlučujući meč na programu je u ponedeljak, 23. maja, u Beogradu. Nurkić neće smeti da dođe u Pionir, ali će sigurno kraj malih ekrana posmatrati duel i čekati da opet nešto prokomentariše na društvenim mrežama, gde se više ističe negoli na parketu.

BONUS VIDEO: Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a