DEJAN RADONJIĆ PRED CEDEVITU: "Imaju ozbiljan napadački potencijal i mnogo igrača sa poenima u rukama"

Novosti online

15. 05. 2022. u 15:29

TRENER košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra odgovorno i koncentrisano protiv Cedevita Olimpije, drugu utakmicu polufinala plej-ofa ABA lige i popravi određene delove igre iz prvog meča u Beogradu.

ДЕЈАН РАДОЊИЋ ПРЕД ЦЕДЕВИТУ: Имају озбиљан нападачки потенцијал и много играча са поенима у рукама

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Strateg crveno-belih pred meč je izjavio da njegov tima mora biti oprezan pred naredni duel.


- Očekuje nas drugi meč ove polufinalne serije i apsolutno smo svesni velikog iskustva i kvaliteta koji poseduje ekipa Cedevita Olimpije. Imaju ozbiljan napadački potencijal i mnogo igrača sa puno poena u rukama. Mi svakako moramo da budemo u drugoj utakmici u Ljubljani bolji u određenim segmentima igre u odnosu na prvi meč u Beogradu -  rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju u ponedeljak od 18.30 u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije, drugu utakmicu polufinala plej-ofa ABA lige. U prvom meču u Beogradu domaći su pobedili sa 93:82 i potrebna im je još jedna pobeda kako bi se plasirali u finale regionalnog takmičenja.

Crnogorski trener kaže da će njegovi igrači morati da budu dobro koncentrisani, kako bi uspeli da odgovore na domaći teren "zmajčeka".

- Igrači Cedevita Olimpije kao domaćini imaće i podršku navijača u Ljubljani, a na nama je da u takvom ambijentu budemo spremni da naša energija, koncentracija i odgovornost u igri budu na adekvatnom nivou kako bismo odigrali dobru utakmicu u ponedeljak - dodao je Radonjić.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju