JOKIĆ LAKO PROČITAO RIVALA: Nikola otkrio kako je sa klupe doneo pobedu Nagetsima! (VIDEO)

Novosti online

25. 04. 2022. u 08:45 >> 08:55

DOMINACIJA - sinonim za igru Nikole Jokića u ovoj sezoni. "Do vrha je napunio" mrežu Golden stejta, ubacio je 37 poena, a to je bilo više nego dovoljno za pobedu Nagetsa i selidbu serije u Kaliforniju.

ЈОКИЋ ЛАКО ПРОЧИТАО РИВАЛА: Никола открио како је са клупе донео победу Нагетсима! (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter/NBA

U trijumfu Nagetsa od 126:121, Jokić je uz 37 poena dodao i osam skokova i šest asistencija, a poseban doprinos dao je i savetima sa klupe na kraju meča. Posebno kod poslednjeg napada Golden Stejta.

Jokić je "pročitao" igru rivala i znao je da će pokušati "lob" dodavanjem da dođu do koša. Signalizirao je Jokić saigračima da na to obrate pažnju i u tom momentu pokazao da mu i trenerske sposobnosti nisu strane.

Na konferenciji za novinare otkrio je i srpskom novinaru Nikoli Žigiću koji mu je postavio pitanje kako je znao da će Golden Stejt da odigra baš to.

- Sjajna utakmica za nas, prva pobeda u plej-ofu, pokazali smo sebi da možemo da pobedimo. Idemo rasterećenije u San Francisko, nadamo se novoj interesantnoj utakmici. Što se tiče zadnje akcije, gledali smo film i ja sam se setio u momentu, pojavio mi se samo da su imali tu postavku. Samo sam pokazao, ne znam ni kome, i desilo se da su uradili to što sam zapamtio u mojoj glavi. Možda je bilo i sreće u tom momentu - rekao je Jokić.

FOTO: Tanjug

Američki novinari pitali su Jokića i o treš toku, gde je prednjačio Drejmond Grin, koji je pokušavao na taj način da ga poremeti.

- Ne volim to. Samo želim da pobedim meč, ne pričam ni sa kim na terenu, nema "treš toka" kod mene, tako da to nisam primetio. Mislim da i oni shvataju da ja to radim, pa ne rade to. Možda i rade, ali ih ja ne slušam, da budem iskren - rekao je Jokić i nasmejao novinare, a zatim se nadovezao na reči svog sadašnjeg saigrača Demarkusa Kazinsa kada je svojevremeno igrao protiv Jokića.

- Kazins mi je za to rekao "Pokušao sam, ali nisi odgovarao", ne znam da li je tada igrao u Sakramentu, Golden Stejtu ili Klipersima - poentirao je Jokić.


BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a