ZARADIO BOGATSTVO ZA OSAM SEKUNDI: Bek NBA šampiona DŽru Holidej ispunio neobičnu klauzulu u ugovoru i odmah napustio parket (FOTO/VIDEO)

Novosti online

11. 04. 2022. u 12:12

ZVEZDA Milvoki baksa Džru Holidej zaradio je najlakših 306.000 dolara u karijeri, pošto je na utakmici Milvokija protiv Klivlenda na parketu proveo samo osam sekundi, a na semafor se upisao jednom ličnom greškom.

ЗАРАДИО БОГАТСТВО ЗА ОСАМ СЕКУНДИ: Бек НБА шампиона Џру Холидеј испунио необичну клаузулу у уговору и одмах напустио паркет (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: EPA

Bila je to poslednja utakmica regularnog dela NBA sezone i sve najveće zvezde aktuelnog šampiona dobile su poštedu. Odmarao je i Holidej, ako se izuzme prvih osam sekundi meča.

A razlog ove epizodne uloge u porazu Baksa 133:115 od Kavalirsa je bonus koji je po slovu ugovora Holideju garantovan ukoliko odigra 67 utakmica u sezoni, uz najmanje 3,15 skokova po meču. Utakmica protiv Klivlenda bila je upravo 67, a prosek skokova mu je 4,5.

I to je razlog zašto je na parketu proveo tačno osam sekundi. Na semafor se upisao prekršajem nad Darajusom Garlendom i odmah napustio teren.

Holidej je prošle godine bio značajan deo šampionske kampanje, bila mu je to druga sezona u kojoj je uvršten u najbolji defanzivni tim lige, a osvojio je i nagradu za fer-plej. Sve to mu je donelo novi ugovor do 2025. godine, po kome će zaraditi 135 miliona dolara.

BONUS VIDEO - Saša Ilić o spornom crvenom kartonu njegovog igrača

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije